ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/7/15

Στις 13 ή στις 27 Αυγούστου οι εφημερίες των γιατρών και τα εξαιρέσιμα του υπόλοιπου προσωπικού


Πέμπτη, 23 Ιούλιου 2015
ΕΚΑΒNews

Σύμφωνα με ενημερωτική ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ η καταβολή των εφημεριών για το δεύτερο τρίμηνο του 2015 θα είναι εφικτή στις 13 Αυγούστου ή το αργότερο στις 27 του ίδιου μήνα.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ στις 23/6/2015
«αποδεσμεύτηκε το δεύτερο τρίμηνο του 2015 που αφορά τα εξαιρέσιμα και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ δεσμεύτηκε ότι το επόμενο διάστημα θα εξοφλήσει τις εκτός έδρας μετακινήσεις των εργαζομένων Πανελλαδικά που αφορούν όλο το 2014.
Θα είμαστε σε συνεχή επαφή με την Διοίκηση, θα παρακολουθούμε το θέμα και θα έχετε ενημέρωση για τις ημερομηνίες καταβολής των χρημάτων.»

Εξόφληση εφημεριών - υπερωριών στο ΕΣΥ

Με το χρηματικό ποσό των 63.136.500 ευρώ θα επιχορηγηθούν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ για την εξόφληση των δεδουλευμένων του προσωπικού όσον αφορά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Με το χρηματικό ποσό των 63.136.500 ευρώ θα επιχορηγηθούν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στις 31 Ιουλίου, τα νοσοκομεία του ΕΣΥ για την εξόφληση των δεδουλευμένων του προσωπικού όσον αφορά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Πιο συγκεκριμένα, στους λογαριασμούς IBAN των νοσηλευτικών ιδρυμάτων θα καταβληθούν 49.012.000 ευρώ για τις εφημερίες των γιατρών και 14.124.500 για τις υπερωρίες του λοιπού προσωπικού.

Παράλληλα, επιχορηγούνται με 684.300 τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, με 7.500.000 τα Κέντρα Υγείας και με 2.550.000 το ΕΚΑΒ για την αποπληρωμή εφημεριών και υπερωριών του δευτέρου τριμήνου του 2015.
Το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τις Υγειονομικές Περιφέρειες (Υ.ΠΕ) παρακολουθεί συστηματικά τη διαδικασία αναμόρφωσης των προϋπολογισμών των νοσοκομείων και την έκδοση των απαραίτητων χρηματικών ενταλμάτων έτσι ώστε μέχρι την 13η Αυγούστου να έχουν καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι δεδουλευμένες εφημερίες και υπερωρίες.


Πηγή: iatronet.gr


Healthreport.gr
Έρχεται Αυγουστιάτικο ρευστό για εφημερίες- υπερωρίες! Πότε θα πληρωθούν
Μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να εισπράξουν οι νοσοκομειακοί γιατροί αλλά και οι νοσηλευτές και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία δεδουλευμένα για εφημερίες και υπερωρίες που πραγματοποίησαν τον Απρίλιο τον Μάιο και τον Ιούνιο.


Διαβάστε την συνέχεια  εδώ


Iatropedia.gr
Μέσα με τέλη Αυγούστου θα πληρωθούν πάλι εφημερίες οι γιατροί
Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία όλων των λειτουργών της Υγείας στην χώρα που λόγω της οικονομικής κρίσης όχι μόνο είδαν τα εισοδήματά τους να μειώνονται στο μισό, αλλά εδώ και πολλούς μήνες λαμβάνουν τις δεδουλευμένες εφημερίες με καθυστέρηση μηνών... Έτσι, οι νοσοκομειακοί γιατροί, αφού είδαν λίγο...φως στο τούνελ στα τέλη Μαΐου, τώρα πάλι αναμένεται να πληρωθούν εφημερίες στο τέλος του επόμενου μήνα.

Διαβάστε την συνέχεια εδώΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews