ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/7/15

Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη δύο (2) αιρετών μελών στο Δ.Σ του ΕΚΑΒ


Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015
ΕΚΑΒNews

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ προκηρύσσει τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη δύο (2) αιρετών μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ, ως εξής:
α) ενός (1) εκπροσώπου όλων των υπηρετούντων ιατρών Ε.Σ.Υ. (μονίμων και επί θητεία) στην Κεντρική Υπηρεσία και στα Παραρτήματα του ΕΚΑΒ και
β) ενός (1) εκπροσώπου όλων των εργαζομένων (πλην των ιατρών) στην Κεντρική Υπηρεσία και στα Παραρτήματα του ΕΚΑΒ,
οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 20 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρες από 08:00 έως 17:00.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ
Κάθε εκλογέας έχει δικαίωμα να υποβάλλει υποψηφιότητα στις εκλογές της αντίστοιχης ομάδας στην οποία ανήκει, είτε ως μεμονωμένος είτε κατά συνδυασμούς υποψηφίων.
Συνδυασμός θεωρείται η κοινή συμμετοχή στις εκλογές τεσσάρων (4) τουλάχιστον υποψηφίων στο ίδιο ψηφοδέλτιο
Οι δηλώσεις υποψηφιότητας των μεμονωμένων υποψηφίων και οι δηλώσεις για την κατάρτιση του συνδυασμού υποψηφίων, υποβάλλονται εγγράφως ή αποστέλλονται, μέσω τηλεομοιοτυπίας, στη Διεύθυνση Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ, από 08 Αυγούστου έως και 17 Αυγούστου 2015, έως 15:00 μ.μ., μετά την πάροδο της οποίας δεν γίνονται δεκτές.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ – ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΕΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
Η ψηφοφορία θα γίνει αυτοπροσώπως ενώπιον Τριμελών Εφορευτικών Επιτροπών που θα συγκροτηθούν με κλήρωση στις 09 Σεπτεμβρίου 2015, κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 8 της με Α.Π. ΔΙΚ.ΠΡ./Φ80/30/8703/19-09-88  απόφασης  του Υπουργού Προεδρίας της Κυβέρνησης όπως ισχύει σήμερα, στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ.
Κατ΄ εξαίρεση και όσον αφορά το Παράρτημα Μυτιλήνης, λόγω ειδικών συνθηκών, θα συγκροτηθούν δύο (2) Εφορευτικές Επιτροπές, εκ των οποίων η μία στην έδρα του Παραρτήματος (Μυτιλήνη) και η άλλη στον Τομέα Ρόδου (Ρόδος).  Η καταμέτρηση όλων των ψήφων (επιστολικών από τους τομείς της & ψηφοδελτίων από τον τομέα της Ρόδου) θα γίνει στην έδρα του Παραρτήματος (Μυτιλήνη), το οποίο και θα αποστείλει τα τελικά αποτελέσματα στην εφορευτική επιτροπή της Κεντρικής Υπηρεσίας.
Οι υπηρετούντες εκτός της έδρας του Νομικού Προσώπου, ψηφίζουν είτε αυτοπροσώπως αν το επιθυμούν, είτε με αλληλογραφία κατά τη διαδικασία που προβλέπεται στο άρθρο 13 της με Α.Π. ΔΙΚ.ΠΡ./Φ80/30/8703/19-09-1988 απόφασης του Υπουργού Προεδρίας της Κυβέρνησης.

Δείτε την προκήρυξη

Κατεβάστε την προκήρυξη εδώΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews