ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/7/15

Διευθυντής ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, Δεν είμαι περήφανος για τον χρόνο ανταπόκρισης στο τροχαίο της Γλυκής, Ηχητικό


Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Έχουμε εκπονήσει ένα επιχειρησιακό πρόγραμμα για όλη την περιοχή μας
Έχουμε σοβαρό πρόβλημα στην Κέρκυρα και στην Λευκάδα
Υπολειτουργούν τα Κ.Υ. της περιοχής
Ο μέσος όρος ανταπόκρισης στα περιστατικά εντός πόλης είναι 5 λεπτά

«Δεν είμαι περήφανος για τον χρόνο ανταπόκρισης στον πρόσφατο περιστατικό της Γλυκής» ανάφερε χαρακτηριστικά στην ΕΡΑ Ιωαννίνων και στην δημοσιογράφο Βάσω Γκόρου, ο διευθυντής της 7ης περιφέρειας ΕΚΑΒ (Ηπείρου Κέρκυρας), ο οποίος μίλησε για την λειτουργία του οργανισμού και κυρίως για την θερινή περίοδο. Ο χρόνος της επέμβασης του ΕΚΑΒ στην Γλυκή σύμφωνα με τον Βασίλειο Παπαδιώτη δεν ήταν 50 λεπτά, χωρίς ωστόσο να αναφέρει πόσος ήταν, αφού περιορίστηκε στο ότι ήταν περισσότερος από 30 λεπτά.
Ο Βασίλειος Παπαδιώτης ανέφερε πως ο μ/ο ανταπόκρισης στα περιστατικά εντός πόλης είναι 5 λεπτά την στιγμή που ο ευρωπαϊκός μ/ο είναι 8 λεπτά, ενώ τόνισε την ανάγκη της εκπαίδευσης του κόσμου στην παροχή των πρώτων βοηθειών μέχρι την επέμβαση του ΕΚΑΒ.

Μεταξύ άλλων ο διευθυντής της 7ης περιφέρειας ΕΚΑΒ αναφέρθηκε στα προβλήματα των κέντρων υγείας, ενώ στο ηχητικό που ακολουθεί, μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη στην ΕΡΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλ 2015


ΕΚΑΒNews
Ο κος Παπαδιώτης Βασίλειος είναι ο Δ/ντής του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, 7η Περιφέρεια
Περιλαμβάνει τους νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Αρτας, Πρέβεζας, Κέρκυρας και Λευκάδας.Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews