ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/7/15

Αθήνα 9.84 «Πρωινό Γκάζι» Ηχητικό, Σε ετοιμότητα το ΕΚΑΒ λόγω καύσωνα

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

Στην καθημερινή, πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9.84, «Πρωινό Γκάζι», με την Έλενα Μπρέγιαννη, o Υπεύθυνος του Συντονιστικού Κέντρου του Ε.Κ.Α.Β. Αθήνας κος Λασκαράτος Γεράσιμος σε τηλεφωνική σύνδεση ενημερώνει για τον κύριο όγκο των περιστατικών που αντιμετωπίζει το Ε.Κ.Α.Β. Αθήνας, κατά τις τελευταίες 3 ημέρες που σημειώνονται ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες.


Υπεύθυνος του Συντονιστικού Κέντρου του Ε.Κ.Α.Β. Αθήνας κος Λασκαράτος Γεράσιμος: Το προσωπικό του ΕΚΑΒ, το οποίο εργάζεται κάτω από αυτές τρις συνθήκες, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια χρησιμοποιώντας το μέγιστο των δυνάμεών του, ώστε να είναι ανταποδοτικοί στους πολίτες.


Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2015

Φωτογραφία αρχείουΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews