ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/7/15

Παραλίγο πνιγμός γυναίκας στο Ναύπλιο, Την έσωσαν γιατρός και διασώστης του ΕΚΑΒ εκτός υπηρεσίαςΠαρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

Από σίγουρο πνιγμό έσωσαν σήμερα το πρωί μια 75χρονη περίπου γυναίκα στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, ένας γιατρός και ένας διασώστης του ΕΚΑΒ που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.

Τις απεγνωσμένες προσπάθειες της ηλικιωμένης να κρατηθεί στην επιφάνεια πρόσεξαν ο γιατρός Διονύσης Κουφουδάκης μαζί με τον διασώστη  του ΕΚΑΒ Ανδρέα Κρασσά που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας και εντελώς τυχαία στο σημείο για μπάνιο και έσπευσαν να την βοηθήσουν, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκε και ο Ναυαγοσώστης της παραλίας Ιορδάνης Δαμιανός.

Στην γυναίκα προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου με πλήρεις αισθήσεις για τις απαραίτητες εξετάσεις.ΕΚΑΒNews
Το ΕΚΑΒNews ήρθε σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ Ναυπλίου Ευάγγελο Τσιλογιάννη, ο οποίος μας ενημέρωσε για το συμβάν του πνιγμού και τις επιτυχείς ενέργειες από τον ιατρό και τον διασώστη του ΕΚΑΒ.
Διευκρινίζεται ότι ο Διονύσης Κουφουδάκης είναι πλέον ιδιώτης ιατρός στο Ναύπλιο και έχει διατελέσει από το 2004 έως το 2007 Διευθυντής 10ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ-Τρίπολης (περιλαμβάνει τους νομούς Αρκαδίας, Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας).
Ο Ανδρέας Κρασσάς είναι πλήρωμα ασθενοφόρου στον Τομέα ΕΚΑΒ Ναυπλίου.


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews