ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/7/15

Καύσιμα από τα ΕΛΠΕ στο ΕΚΑΒ.

 Λύση στην τροφοδοσία με καύσιμα έδωσε η διοίκηση της εταιρείας και για οχήματα του ΕΚΑΒ και άλλα οχήματα που εξυπηρετούν ανάγκες των νοσοκομείων, για πλοία - υδροφόρες που καλύπτουν τις ανάγκες σε νερό των νησιών, για οχήματα δήμων κ.λπ.


Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος

12/7/2015

Η σημασία του κοινωνικού ρόλου των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε κρίσιμους τομείς της οικονομίας, όπως η αγορά ενέργειας, στις οποίες συμμετέχει το Δημόσιο, αναδεικνύεται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, εν μέσω οικονομικής ασφυξίας παραγωγικών κλάδων, τοπικών και κρατικών φορέων.
Ο λόγος για τα Ελληνικά Πετρέλαια, που πλέον δέχονται καθημερινά μεγάλο όγκο αιτημάτων για την κάλυψη αναγκών σε κάθε είδους υγρά καύσιμα, καθώς πολλοί παραγωγικοί κλάδοι και φορείς αντιμετωπίζουν άρνηση εξυπηρέτησης - διευκόλυνσής τους ακόμα και σε περιπτώσεις συμφωνιών -με άλλες εταιρείες- με μέχρι πρόσφατα πιο «ανοιχτές» πιστώσεις.
Η νέα διοίκηση των ΕΛΠΕ πλέον αξιολογεί πολλά από τα αιτήματα αυτά και προχωρεί σε ικανοποίησή τους αυξάνοντας τόσο τις ποσότητες όσο και τον χρόνο των απαραίτητων πιστώσεων.

Διευκόλυνση των θεριζοαλωνιστών Κοζάνης

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των θεριζοαλωνιστών της Κοζάνης, καθώς σύμφωνα με αναφορές τους η έλλειψη παροχής πιστώσεων από μερίδα πρατηριούχων της περιοχής οδήγησε σε αδυναμία προμήθειας των απαραίτητων καυσίμων για την εκτέλεση του θερισμού του σιταριού, ο οποίος πρέπει να ολοκληρωθεί εντός των προσεχών ημερών, προκειμένου να μην καταστραφεί η παραγωγή.
Το πρόβλημα εξέθεσαν στον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΠΕ, Στ. Τσοτσορό και Γ. Στεργιούλη, αντίστοιχα, η βουλευτής Κοζάνης, υπεύθυνη για θέματα ενέργειας και βιομηχανίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Ευ. Ουζουνίδου, και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Πετράκος.
Η διοίκηση των ΕΛΠΕ, αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα του προβλήματος για τους παραγωγούς της περιοχής, προχώρησε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση της πιστωτικής διευκόλυνσης μέχρι τη συγκομιδή και τη διάθεση των προϊόντων τους. Με αφορμή την παρέμβαση αυτή η Ευ. Ουζουνίδου τόνισε τον ρόλο που διαδραματίζουν επιχειρήσεις στις οποίες συμμετέχει ή ελέγχει το Δημόσιο στην αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής, κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης στη χώρα μας, καθώς και τη συμβολή που μπορούν να έχουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Αντίστοιχα θετική ανταπόκριση από πλευράς ΕΛΠΕ υπήρξε και στο αίτημα της Περιφέρειας Δ. Αττικής για την κάλυψη των αναγκών των οχημάτων που συμμετέχουν στην αποκατάσταση από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο.
Επιπλέον, λύση στην τροφοδοσία με καύσιμα έδωσε η διοίκηση της εταιρείας και για οχήματα του ΕΚΑΒ και άλλα οχήματα που εξυπηρετούν ανάγκες των νοσοκομείων, για πλοία - υδροφόρες που καλύπτουν τις ανάγκες σε νερό των νησιών, για οχήματα δήμων κ.λπ.

Πηγή : www.avgi.gr/

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews