ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/7/15

ΕΚΑΒ και Στρατιωτικά Πρατήρια


Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015
ΕΚΑΒNews

Πολλά τα προβλήματα στον ανεφοδιασμό των ασθενοφόρων με καύσιμα λόγω των οικονομικών εξελίξεων σε ορισμένες περιοχές της χώρας, καθώς τα πρατήρια υγρών καυσίμων είτε έχουν «αδειάσει», είτε δεν δέχονται πλέον πίστωση.
Στην Αττική, το πρόβλημα προς το παρόν αντιμετωπίζεται, καθώς το ΕΚΑΒ έχει συνεργασία με τα στρατιωτικά πρατήρια για τον ανεφοδιασμό των ασθενοφόρων, ενώ έχει ζητηθεί και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία την πρώτη ημέρα της κρίσης ανταποκρίθηκε.

Στρατιωτικά πρατήρια
Το ΕΚΑΒ ξεκίνησε αρχικά συνεργασία με τα στρατιωτικά πρατήρια καυσίμων στο Ε.Κ.Ε.Μ.Σ. (ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ) στο στρατόπεδο "ΣΑΚΕΤΑ" στην περιοχή του Βύρωνα καθώς και με το Σ.Ε.Π.Α. (Συγκρότημα Εξυπηρέτησης Προσωπικού Αεροπορίας) στην Αεροπορική Βάση Ελληνικού, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 614 στο Ελληνικό το 2012, επί προεδρίας Π. Βαχαβιόλου.
Η συνεργασία με το Π.Ο.Ν. αφορούσε μόνο την προμήθεια καταναλωτικών αγαθών από το προσωπικό του ΕΚΑΒ σε ειδικές τιμές από το πολυκατάστημα.


Στην συνέχεια, μετά από αίτημα του ΕΚΑΒ και συντονισμένες ενέργειες του προέδρου του ναυάρχου ε.α. Δ. Παπαγιαννίδη, η προμήθεια καυσίμων σε σταθερές τιμές για την εξυπηρέτηση του στόλου των οχημάτων του ΕΚΑΒ επεκτάθηκε και ολοκληρώθηκε με τα στρατιωτικά πρατήρια
Π.Ο.Ν. (Προμηθευτικός Οργανισμός Ναυτικού), Ιερά Οδός 102, Αθήνα και
Σ.Ε.Π.Α. (Συγκρότημα Εξυπηρέτησης Προσωπικού Αεροπορίας) στην Αεροπορική Βάση Ελληνικού, Λεωφόρου Βουλιαγμένης 614, Ελληνικό καλύπτοντας τις επιχειρησιακές ανάγκες του ΕΚΑΒ σε όλη την περιοχή του νομού Αττικής.Αγορά καταναλωτικών αγαθών σε ειδικές τιμές


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews