ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/7/15

Συνάντηση προέδρου ΕΚΑΒ με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας για τις αεροδιακομιδές


Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

Συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Α/Γ.Ε.Α.), Αντιπτέραρχο (Ι) Βαΐτση Χρήστο πραγματποίησε την Τετάρτη, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νίκος Παπαευσταθίου, για  θέματα που αφορούν την περαιτέρω βελτιστοποίηση της εν γένει διυπηρεσιακής συνεργασίας τόσο σε επιτελικό όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. με τον Α/Γ.Ε.Α., έχοντας ως γνώμονα την μέγιστη δυνατή παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες των απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας, συζήτησαν διεξοδικά το επιχειρησιακό σύστημα λειτουργίας των Αεροδιακομιδών αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα εξορθολογισμού του.

Σε αυτή τη βάση, έγινε εκτενής αναφορά στη κοστολόγηση της επισκευής των ελικοπτέρων Α-109 (Power Agusta) που αποτελούν ιδιοκτησία του Υπουργείου Υγείας και χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση της διακομιδής οξέως και βαρέως πασχόντων προς Υγειονομικού σχηματισμούς.

Πηγή: onmed.gr

Τελευταία ενημέρωση 9/7/2015, 14:40
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews