ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/7/15

Κρήτη, Μεθύσια και ... ξέφρενες νύχτες τρελαίνουν το ΕΚΑΒ !Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

Μεθύσια και ... ξέφρενες νύχτες τρελαίνουν το ΕΚΑΒ !

Βροχή οι κλήσεις από Χερσόνησο και Μάλια για μεθυσμένους νεαρούς

Τρέχουν και δε φτάνουν αυτό το διάστημα οι διασώστες του ΕΚΑΒ που πέρα από τα περιστατικά που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε καθημερινή βάση δεν προλαβαίνουν να αντιμετωπίζουν περιπτώσεις ... μεθυσμένων νεαρών που απολαμβάνουν τις ξέφρενες διακοπές τους στα Μάλια και τη Χερσόνησο.

Οι κλήσεις που δέχεται το ΕΚΑΒ κατά τις νυχτερινές ώρες και τα ξημερώμα πέφτουν βροχή με αποτέλεσμα τα ασθενοφόρο να δεσμεύονται για τέτοια περιστατικά και να υπάρχει πρόβλημα κάλυψης σοβαρότερων περιστατικών όπως τροχαία ατυχήματα.

Η αγανάκτηση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ είναι μεγάλη με την πίεση της δουλειάς να πολλαπλασιάζεται εξ αιτίας των ανεξέλεγκτων νεαρών ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι χτες μέσα σε μια ώρα δέχτηκαν 5 κλήσεις !

Πηγή: cretalive.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews