ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/7/15

Βόλος, Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών του ΕΚΑΒ


Πέμπτη, 23 Ιούλιου 2015

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών του ΕΚΑΒ Βόλου, παρακολούθησε το προσωπικό του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) Ν. Ιωνίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βόλου Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ.
Υπεύθυνος υλοποίησης του σεμιναρίου εκ μέρους του ΕΚΑΒ ήταν ο κ. Πέτρος Πετρούλιας.
Οι Θεματικές ενότητες περιλάμβαναν, λιποθυμία - υποστήριξη λειτουργίας πνευμόνων και καρδιάς - τραυματισμοί - παθολογικές καταστάσεις - πνιγμός - αντιμετώπιση περιστατικών.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου έγινε ενημέρωση αλλά και επίδειξη - εφαρμογή από τον εκπαιδευτή. Μετά το τέλος του σεμιναρίου ακολούθησε επίλυση αποριών.

Το σεμινάριο παρακολούθησε όλο το προσωπικό, στοιχείο άκρως θετικό τόσο για την ατομική γνώση όσο για την μεγιστοποίηση της ασφάλειας των παιδιών του κέντρου, βασικό κίνητρο για την επιθυμία πραγματοποίησης αυτού.

Όλοι οι συμμετέχοντες αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Εκπαιδευτή - Διασώστη του ΕΚΑΒ για τις πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις που παρείχε.

Πηγή: taxydromos.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews