ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/7/15

Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε την Ελληνική Αστυνομία και το ΕΚΑΒ που προσπαθούν με αυταπάρνηση να προστατέψουν την ανθρώπινη ζωή


Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Αποπειράθηκε να πηδήξει από το μπαλκόνι

Ευτυχώς οι αστυνομικοί και άνδρες του ΕΚΑΒ πρόλαβαν και απέτρεψαν την απόπειρα.

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε συνταξιούχος άνδρας περίπου 65 ετών στην οδό 28ης Οκτωβρίου στο ύψος της οδού Σέκερη στην Τρίπολη.

Αδιευκρίνιστοι οι λόγοι που προέτρεψαν τον συνταξιούχο να προβεί στην ενέργεια αυτή, αλλά με την έγκαιρη παρέμβαση των ανδρών της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ απέτρεψαν η πρόθεση του ανδρός, τον οποίο μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Με αφορμή το περιστατικό, στο myTripoli.gr αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε την Ελληνική Αστυνομία και το ΕΚΑΒ που προσπαθούν με αυταπάρνηση να προστατέψουν την ανθρώπινη ζωή.
Πηγή: mytripoli.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews