ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/7/15

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ, Πληρωμές Εξαιρέσιμων-Εκτός Έδρας


Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015
ΕΚΑΒNews

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Αθήνα 31-07-2015
Αριθ. Πρωτ. 509                                       

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΙΜΩΝ - ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Στα πλαίσια της ενημέρωσης προς όλους τους συναδέλφους σας γνωρίζουμε ότι, μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ, το διάστημα από 10-13 Αυγούστου θα καταβληθούν για όλους τους εργαζόμενους Πανελλαδικά, εξαιρέσιμα μηνών Απριλίου – Μαΐου 2015, εκτός έδρας Ιουλίου – Αυγούστου- Σεπτεμβρίου καθώς και καλοκαιρινοί μήνες για κάποια παραρτήματα που αφορούν εκτός έδρας που πραγματοποιήθηκαν από μετακινήσεις εργαζομένων σε νησιά το 2014.
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει νέα ενημέρωση για τον χρόνο καταβολής των εξαιρέσιμων του μηνός Ιουνίου 2015 καθώς και για τα εκτός έδρας που αφορούν τους υπόλοιπους μήνες του 2014.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος  Μπαρκονίκος Χρήστος

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews