ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/7/15

Αλλάζουν διοικήσεις σε ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ!, Πότε διορίζονται οι νέοι


Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Σε αλλαγές προσώπων άρον άρον προχωρά η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεδομένης και της ρευστής πολιτικής κατάστασης.
Όπως φαίνεται η φημολογία περί εκλογών το Σεπτέμβριο, κάνει το υπουργείο Υγείας να αντικαθιστά τις διοικήσεις σε κρίσιμους φορείς, εν μέσω θέρους και αγωνίας για την κρίση.

Πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν πως εντός των επόμενων ημερών αλλάζουν οι πρόεδροι σε ΕΚΑΒ και Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), τα οποία λειτουργούν πλέον υπό την ίδια στέγη και ενσωματωμένα. (Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ που είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr για τη συγχώνευση)


Στο ΕΚΑΒ θα τοποθετηθεί στέλεχος του φορέα από τη Θεσσαλονίκη καθώς εδώ και καιρό έχουν γίνει οι σχετικές συζητήσεις με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Θα αντικαταστήσει τον Νίκο Παπαευσταθίου ο οποίος έχει αναλάβει εδώ και περίπου 6 μήνες.


Ο Νίκος Παπαευσταθίου

Ταυτόχρονα ο νέος πρόεδρος θα πρέπει να ρυθμίσει και το ζήτημα του διαγωνισμού για την αγορά των νέων ασθενοφόρων ο οποίος έχει κολλήσει.

Από την άλλη, στο ΕΚΕΠΥ αποχωρεί με εντολή Π.Κουρουμπλή ο επικεφαλής Παναγιώτης Ευσταθίου, όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr, και τη θέση του αναλαμβάνει γνωστό πρόσωπο του τομέα υγείας, τεχνοκράτης με …περγαμηνές έλεγαν κύκλοι του υπουργείου Υγείας.

Πηγή: healthreport.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews