ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/7/15

Ίδρυση ΕΚΑΒ σε Αποκόρωνα και Πλατανιά προτείνει η ΥΠΕ Κρήτης


Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

Την εισήγηση της για τη δημιουργία νέων Τομέων ΕΚΑΒ σε περιοχές της Κρήτης απέστειλε στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, κ. Α. Ξανθό και στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, κ. Ν. Παπαευσταθίου η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, «λαμβάνοντας υπόψη γεωγραφικά, πληθυσμιακά και οικιστικά κριτήρια, καθώς και την ολοένα αυξανόμενη τουριστική ανάπτυξη που παρατηρείται σε ορισμένες περιοχές, σε συνδυασμό με το υφιστάμενο οδικό δίκτυο του νησιού μας, δεδομένα που καθιστούν επιτακτική και ιδιαίτερα αναγκαία τη δημιουργία νέων τομέων».

Συγκεκριμένα, η 7η ΥΠΕ Κρήτης, σε συνέχεια σχετικών προτάσεων που έχουν ήδη υποβληθεί αρμοδίως και από την Διοίκηση του ΕΚΑΒ Κρήτης, εισηγείται την δημιουργία νέων Τομέων ΕΚΑΒ ανά νομό ως εξής:
  • Ν. Ηρακλείου: Δημιουργία ενός νέου Τομέα ΕΚΑΒ στη θέση «Μάρθα», του Δήμου Βιάννου, ο οποίος θα εξυπηρετεί επείγοντα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης των Κ.Υ. Άνω Βιάννου, Κ.Υ. Χάρακα και Κ.Υ. Αρκαλοχωρίου που εντάσσονται στους Δήμους Βιάννου, Αρχανών-Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδος αντίστοιχα
  • Ν. Χανίων: Δημιουργία ενός νέου μόνιμου Τομέα ΕΚΑΒ στην περιοχή «Σταυρός» που θα εξυπηρετεί επείγοντα περιστατικά που παρουσιάζονται στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης του Κ.Υ. Βάμου του Δήμου Αποκορώνου και ενός μόνιμου Τομέα ΕΚΑΒ στον Πλατανιά Χανίων, που θα εξυπηρετεί επείγοντα περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης των Κ.Υ. Κισσάμου και Κ.Υ. Κανδάνου, του Δήμου Πλατανιά Χανίων.
  • Ν. Ρεθύμνου: Δημιουργία ενός νέου Τομέα ΕΚΑΒ στη θέση «Παλέ» του Δήμου Αγίου Βασιλείου, που θα εξυπηρετεί επείγοντα περιστατικά που παρουσιάζονται στις περιοχές Πλακιάς, Σπήλι και Αγία Φωτεινή περιοχής ευθύνης των Κ.Υ. Σπηλίου και Κ.Υ. Αγίας Φωτεινής, του Δήμου Αγίου Βασιλείου και του Δήμου Αμαρίου αντίστοιχα.


Πηγή: haniotika-nea.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews