ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/7/15

Επιχείρηση της ΕΜΑΚ στο όρος Τόμαρος, Συμμετοχή του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων


Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015
ΕΚΑΒNews

Η κοινή επιχειρησιακή  δράση Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ επιβεβαιώνεται σε τακτική βάση.
Πολλά είναι τα περιστατικά που εκτός από την άμεση παροχή πυροσβεστικού-διασωστικού έργου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, χρήζουν και άμεση παροχή επείγουσας ιατρικής και προνοσοκομειακής φροντίδας από το ΕΚΑΒ πριν την άμεση διακομιδή τους σε υγειονομική μονάδα.
Η στενότερη επιχειρησιακή συνεργασία θα δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για καλύτερη παροχή υπηρεσιών στον πολίτη.ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της ΕΜΑΚ στο όρος Τόμαρος, στη Δωδώνη 
(φωτογραφίες βίντεο)
4/7/2015

Ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 18.00 η επιχείρηση της ΕΜΑΚ, δυστυχώς όχι για τη διάσωση , αλλά την ανάσυρση της σορού 52χρονου δημόσιου υπαλλήλου (εργαζόταν στο νοσοκομείο Χατζηκώστα) που είχε μεταβεί  από τα Γιάννενα στο όρος Τόμαρος (Ολύτσικα) προκειμένου να κάνει πεζοπορία μαζί με φίλους του.

Ο άτυχος μεσήλικας  έχασε  τις αισθήσεις του, λόγω παθολογικού προβλήματος , σε εξαιρετικά δύσβατη περιοχή στους πρόποδες του βουνού, πάνω από το χωριό Δωδώνη. Οι  φίλοι του που βρισκόταν μαζί του ειδοποίησαν  άμεσα την Π.Υ και το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο επιχείρησαν άνδρες της ΕΜΑΚ όπου μετά από 3 περίπου ώρες κατάφεραν να ανασύρουν τη σορό του 52χρονου   την οποία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δείτε το Βίντεο


Δημοσιεύτηκε στις 4 Ιουλίου 2015
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews