ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/7/15

Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου, Ευχαριστήρια επιστολή στο ΕΚΑΒ


Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015
ΕΚΑΒNews

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΚΑΒ

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την ενημερωτική ημερίδα που πραγματοποίησαν καταξιωμένοι διασώστες του ΕΚΑΒ, στην παραλία του Καράβου Αλιβερίου, την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας, πολλά μέλη αλλά και άλλοι πολίτες που παραβρέθηκαν παρακολουθήσαμε με ενθουσιασμό τους διασώστες- εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ που μας ενημέρωσαν με τόσο εξαιρετικό ενδιαφέρον και ζήλο για τα θέματα των Πρώτων Βοηθειών, τα οποία δεν είναι απλά χρήσιμα αλλά πραγματικά σπουδαία και απαραίτητα εργαλεία που μπορούν να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου βλέποντας την μεγάλη προσφορά του ΕΚΑΒ και ιδιαίτερα του τομέα του ΕΚΑΒ Κύμης, σας διαβεβαιώνει πως θα είναι δίπλα σας πάντα για θα στηρίζει οποιαδήποτε προσπάθεια σας για την ασφάλεια των πολιτών, με κάθε δυνατό τρόπο.

Καλή συνέχεια ευχόμαστε στο αξιοθαύμαστο έργο σας.

Σας ευχαριστούμε για την σημαντική συμβολή σας και την άψογη συνεργασία.

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews