ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/7/15

Ιωάννινα, Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ...έμεινε στο δρόμο ..λόγω μηχανικής βλάβης


Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

Γερασμένος ο στόλος του ΕΚΑΒ  δυστυχώς και στα Γιάννενα !

Σε διάστημα μικρότερο του ενός  μηνός ένα ακόμη ασθενοφόρο ακινητοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα εν ώρα βάρδιας ,ευτυχώς χωρίς να μεταφέρει ασθενή , επί της Γεωργίου Παπανδρέου , λόγω μηχανικής βλάβης.
Να θυμίσουμε πως τον Ιούνιο ένα ακόμη ασθενοφόρο είχε ακινητοποιηθεί στο κέντρο της πόλης , την ώρα που μετέφερε ασθενή και είχε χρειαστεί να κινητοποιηθεί άλλο ασθενοφόρο για να παραλάβει τον ασθενή , προκειμένου να τον διακομίσει στο νοσοκομείο.
Το σημερινό  ασθενοφόρο φορτώθηκε και αυτό  από όχημα οδικής βοήθειας για να οδηγηθεί στο συνεργείο.

Είναι γνωστό πως τα περισσότερα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Ηπείρου αγοράστηκαν το 2004 και έχουν τουλάχιστον 300.000 χλμ  το καθένα και όταν  η συντήρηση είναι ελλιπής είναι αναμενόμενο τα οχήματα να μένουν στο δρόμο ...

Η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου είναι ενήμερη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο στόλος του ΕΚΑΒ σε ολόκληρη τη χώρα.

Για αυτοκίνητα που τα κοντέρ τους γράφουν καθημερινά αρκετά χιλιόμετρα και ενίοτε δύσκολα χιλιόμετρα, οφείλει το υπουργείο να δώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα μια λύση εγκρίνοντας δαπάνη για την επισκευή τόσο των παροπλισμένων ασθενοφόρων σε αρκετές πόλεις της χώρας όσο και για την τακτική συντήρησή τους ,ώστε να μην ακινητοποιούνται  στη μέση των δρόμων και να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές ...Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews