ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/7/15

Χαλκίδα, Θα μεταφερθεί εκτός του κέντρου το ΕΚΑΒ

Το κτίριο που στεγάζεται σήμερα ο Τομέας ΕΚΑΒ Χαλκίδας

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015

Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ του ΕΚΑΒ από το κέντρο της Χαλκίδος – αίτημα από παλιά των κατοίκων – σε άλλο χώρο περιφερειακά της πόλεως που θα παραχωρήσει ο Δήμος και η αξιοποίηση του υπάρχοντος κτιρίου για Δημοτικά Ιατρεία, ήταν το αντικείμενο συσκέψεως που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου στο Δημαρχείο.

Συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης, ο διοικητής του Νοσοκομείου μας Γιάννης Καρούζος, ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ στην Εύβοια Νίκος Κόκκος, ο διευθυντής του Τομέα Αναπτύξεως του ΕΚΑΒ Νίκος Βιβλάκης και ο αντίστοιχος εκπρόσωπος της Τεχνικής Υπηρεσίας Νίκος Αναστασόπουλος.

Προτάθηκε η μεταφορά του ΕΚΑΒ κοντά στον περιφερειακό δρόμο για ευνόητους λόγους και σε οίκημα που θα παραχωρήσει, επίσης, ο Δήμος Χαλκιδέων κοντά στις παλιές Εργατικές Κατοικίας (συνοικία Φοινίκων), γεγονός που θα διευκολύνει σημαντικά την κίνηση των ασθενοφόρων προς Νότια και Βόρεια Εύβοια.

Παράλληλα, η απομάκρυνση του ΕΚΑΒ από το σημερινό χώρο στη λεωφ. Βενιζέλου, στο πρώην ΠΙΚΠΑ, δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο, θ’ αποσυμφορήσει το κέντρο της πόλεως, που ασφυκτιά από τα οχήματα.

Στο κτίριο αυτό (ΠΙΚΠΑ) ο Δήμος προτίθεται να λειτουργήσει Δημοτικά Ιατρεία, στα πλαίσια της παροχής Πρωτοβάθμιας Φροντίδος Υγείας στους δημότες.

Πηγή: panevoiko.gr


Από αριστερά: Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, ο διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας Γιάννης Καρούζος, ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός και ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Κύμης – Αλιβερίου και  «ψυχή» του ΕΚΑΒ σε όλη την Εύβοια Νίκος Κόκκος.


ΕΚΑΒNews
Η μετεγκατάσταση του Τομέα ΕΚΑΒ Χαλκίδας προγραμματίστηκε μετά την επίσκεψη του προέδρου Δ.Σ. του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου στην Χαλκίδα και την συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας και τον Δήμαρχο της Εύβοιας.

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews