ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/7/15

Αναγγελία κηδείας


Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015
ΕΚΑΒNews

Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο του συναδέλφου μας Αραβανή Κώστα και σας ενημερώνουμε ότι η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 και ώρα 12:00 στην Καρυά Λευκάδας.

Ο Κώστας Αραβανής έχασε την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο. Γεννήθηκε το 1962, προσλήφθηκε το 1994 (Ν.993) στην Κ.Υ.-ΕΚΑΒ Αθήνας και το 2009 μετατέθηκε στο Τομέα ΕΚΑΒ Λευκάδας στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Το ΕΚΑΒNews εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό Ταξίδι συνάδελφε Κώστα.

Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι  παραβρεθούν στην Νεκρώσιμη ακολουθία, να φορούν την στολή του ΕΚΑΒ.

Τελευταία ενημέρωση 10/7/2015, 15:30


Καλό Ταξίδι Αγαπητέ Κώστα Αραβανή

Έφυγε από την Ζωή σε Ηλικία  53 Χρόνον ο Αγαπητός μας Κώστας Αραβανής Οδηγός του ΕΚΑΒ στην Λευκάδα.

Ο Αγαπητός Κώστας για Χρόνια στην Αθήνα Έδινε Εκεί Καθημερινά την Μάχη για να Σώσει τον Κάθε Συνάνθρωπό μας που Είχε Πρόβλημα Υγείας.

Τα Τελευταία  Χρόνια Είχε Έρθει  στο Αγαπημένο του Λιμάνι την Λευκάδα και την Ιδιαίτερη Πατρίδα του την Καρυά Λευκάδας Όπου Ζούσε Ήρεμα με την Νέα του Σύζυγό Ευαγγελία με την Καθημερινή Συναναστροφή με τους Αγαπημένους του Χωριανούς  Εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ στην Λευκάδα.

Όλα  Κυλούσαν Όμορφα Ήρεμα και Ωραία στην Λευκάδα Όπου Έρχονταν Τακτικά και τον Επισκέπτονταν οι Αγαπημένες του Κόρες Ευαγγελία ( Σταρ  Ελλάς ) και Μαρία Όταν Αρρώστησε από Καρκίνο και Όλα Άλλαξαν την Καθημερινότητά του.

Παρά την Δυσκολία της Κατάστασης  του Έδωσε με Θάρρος την Άνιση Μάχη με την Αρρώστια Έχοντας Πάντα Δίπλα του τα Αγαπημένα του Πρόσωπα Ώσπου Εχθές Επήρθε το Μοιραίο που μας Λύπησε Όλους.

Καλό σου Ταξίδι  Αγαπητέ  Κώστα Πάντα θα Θυμάμαι τον Εύχαρο και Καλοσυνάτο Άνθρωπο  με την Διάθεση για Προσφορά προς τον Συνάνθρωπο που Σήμερα σε Τίμησαν με την Παρουσία τους στην Εξώδειο Ακολουθία σου.

Στα Κορίτσια σου τις Αγαπητές μου Φίλες Ευαγγελία και Μαρία και σε Όλα τα Οικεία σου Πρόσωπα τα Ειλικρινή μου Συλλυπητήρια.

Διονύσιος  Κούρτης

Δημοσιεύτηκε 9/7/2015Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews