ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/7/15

Το ΕΚΑΒ «με το μέρος της» είχε στο Άστρος η πεθερά δύο υπουργών


Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015
ΕΚΑΒNews

Το πρωί της Τρίτης 21 Ιουλίου περίπου στις 10:00 στην παραλία Πόρτες του Άστρους, η θάλασσα "εβγαλε" μια ηλικιωμένη κυρία αναίσθητη. Οι λουόμενοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί ειδοποίησαν αμέσως το Κέντρο Υγείας Άστρους.
Το ασθενοφόρο του ΚΥ βρισκόταν σε άλλο περιστατικό, ενώ για καλή τύχη της κυρίας ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρισκόταν προς τη Μελιγού, κατευθύνθηκε στο Κέντρο Υγείας Άστρους όπου πήρε τον γιατρό, έσπευσαν στο σημείο της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και την συνέφεραν.
Η ηλικιωμένη κυρία εκτός από την τύχη να έχει όχι έναν αλλά δύο γαμπρούς πρώην υπουργούς, είχε και την τύχη να βρεθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κοντά της!

Πηγή: arcadiaportal.gr

Το ΕΚΑΒNews επικοινώνησε με τον Βαγγέλη και την Κωνσταντίνα τους διασώστες από τον Τομέα ΕΚΑΒ Τρίπολης που επιχείρησαν στο συμβάν.
Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός από το συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ, δηλαδή η κάλυψη της περιοχής του Άστρους από ασθενοφόρο όχημα του Τομέα Τρίπολης λόγω έλλειψης οδηγού-πληρώματος ασθενοφόρου την πρωινή  βάρδια στο Κ.Υ., είχε ως αποτέλεσμα την άμεση ανταπόκριση στο σημείο και την άμεση παροχή πρώτων βοηθειών. Στην συνέχεια η γυναίκα λουόμενη διεκομίσθη στο Κ.Υ. Άστρους. Σε δεύτερο στάδιο διεκομίσθη στο Τ.Ε.Π. Νοσοκομείου Τρίπολης.


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews