ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/7/15

Διαγωνισμός για την προμήθεια εξοπλισμού του νέου κτιρίου κέντρου ΕΚΑΒ Κοζάνης


Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015
ΕΚΑΒNews

Στην τελική φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται το νέο κτίριο ΕΚΑΒ Κοζάνης καθώς προκηρύχθηκε ανοικτός δημόσιος ηλεκτρονικός διαγωνισμός με κριτήριο κατακύρωσης, την χαμηλότερη τιμή ανά συνολική ομάδα για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΑΒ ΚΟΖΑΝΗΣ» προϋπολογισμού 72.565,67€.
Η προμήθεια αφορά τον ξενοδοχειακό, μηχανολογικό και μηχανογραφικό εξοπλισμό του νέου κτιρίου κέντρου Ε.Κ.Α.Β Κοζάνης (κτιρίου γραφείων, συνεργείου, χώρων στάθμευσης) που είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία των παραπάνω χώρων.

Εντυπωσιακό και απόλυτα λειτουργικό, πραγματικό στολίδι για το ΕΚΑΒ και για την πόλη της Κοζάνης θα είναι το νέο κτίριο του ΕΚΑΒ. Το οικόπεδο έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Κοζάνης που έχει αναλάβει και την κατασκευή του. Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.364.000,00€, έχει ενταχθεί στο Ε.Π. «Μακεδονίας – Θράκης 2007−2013» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α) και από Εθνικούς πόρους. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι ο Δήμος Κοζάνης.
Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews