ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/7/15

Προβλήματα στο ΕΚΑΒ Πρέβεζας, Mε υπεράνθρωπες προσπάθειες προσπαθούν να ανταποκριθούν στα περιστατικά


Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

Προβλήματα παρουσιάζει το  ΕΚΑΒ Πρέβεζας που σήμερα το βράδυ είχε μόνο δυο ασθενοφόρα με το ένα να βρίσκεται σε περιστατικό στη  Βόνιτσα ενώ το άλλο είχε κληθεί στην Καρυά Λευκάδας.

Το προσωπικό καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να είναι παρόν σε κάθε περιστατικό που θα κληθούν να πάνε, όπως έγινε σήμερα το βράδυ όταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μέσα από πληροφορίες του prevezatoday.gr βρίσκονταν στην Καρυά Λευκάδας και κλήθηκε να έρθει στην Πρέβεζα για περιστατικό. Το προσωπικό έκανε τα αδύνατα δυνατά και μέσα σε λίγο χρόνο βρέθηκε στο σημείο που κλήθηκε.

Ένα μεγάλο μπράβο στο προσωπικό που προσπαθεί μέσα σε αυτές τις συνθήκες και κάνει  τα αδύνατα δυνατά ώστε να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε κλήση.

Δημοσιεύθηκε 30/7/2015

Πηγή: prevezatoday.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews