ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/8/15

Περικοπές στα εκτός έδρας και των πληρωμάτων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ


Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος

Σοβαρές περικοπές στις δαπάνες μετακινούμενων εντός και εκτός επικράτειας θέτει το σχέδιο νόμου με τον τίτλο "Κύρωση του Σχεδίου Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και ρυθμίσεις για την υλοποίηση της Συμφωνίας Χρηματοδότησης" ή με πιο ...απλά λόγια, "τρίτο μνημόνιο"!
της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη
Το εν λόγω νομοσχέδιο περιλαμβάνει δέσμη μέτρων, η ψήφιση των οποίων αποτελεί προϋπόθεση για την επικύρωση της συμφωνίας και την εκταμίευση της πρώτης προβλεπόμενης δόσης και μεταξύ άλλων, περικόπτει τα εκτός έδρας ενώ ως έξοδα διανυκτέρευσης αναγνωρίζει μόνο όταν η απόσταση από την έδρα των μετακινούμενων είναι μεγαλύτερη από 160 χιλμ.  εφόσον αυτός κινείται με ιδιωτικής χρήσης ή υπηρεσιακό αυτοκίνητο και μεγαλύτερο από 120 χιλμ., όταν κινείται με μέσο συγκοινωνίας.
Για μετακίνηση από την Ηπειρωτική στη νησιωτική χώρα και αντίστροφα ή από νησί σε νησί, σε απόσταση μεγαλύτερη από 20 ναυτικά μίλια. Αν η μετακίνηση λαμβάνει χώρα και την ηπειρωτική και στην νησιωτική χώρα, η συνολική απόσταση από την έδρα του μετακινούμενου μέχρι τον τόπο προορισμού, υπολογίζεται σε χιλιόμετρα.
Η ημερήσια αποζημίωση ορίζεται στο ποσό των 40 ευρώ, ανεξάρτητα από την θέση, ή το βαθμό του μετακινούμενου.
Τα μέτρα αυτά αφορούν και τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Πηγή :http://www.iatropedia.gr/

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews