ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/8/15

Νέος πρόεδρος στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ ο Καρακατσιανόπουλος Κωνσταντίνος


Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015
ΕΚΑΒNews

Στέλεχος του ΕΚΑΒ από την Θεσσαλονίκη ο νέος πρόεδρος του ΕΚΑΒ

Με την Υπουργική Απόφαση, Αριθμ. Α2β/Γ.Π.: 62938,  ορίζεται ο Καρακατσιανόπουλος Κωνσταντίνος, TE Μηχανολόγος Μηχανικός,  ως Πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), σε αντικατάσταση του Παπαευσταθίου Νικολάου, ο οποίος παραιτήθηκε.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας επέλεξε τελικά για την καυτή αυτή θέση ένα άνθρωπο από τα σπλάχνα του ΕΚΑΒ, ένα στέλεχος του από το ΕΚΑΒ-2 Θεσσαλονίκης, με πλούσια εμπειρία σε αυτό, που το γνωρίζει όσο λίγοι, μιας και εργάζεται σε αυτό από ιδρύσεως του.

Ο Κώστας Καρακατσιανόπουλος, αναλαμβάνει το τιμόνι του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ σε μια δύσκολη περίοδο, έχοντας να αντιμετωπίσει την μειωμένη χρηματοδότηση του οργανισμού, την έλλειψη προσωπικού, κυρίως σε πολλές νησιωτικές και ακριτικές περιοχές της χώρας, τον διαγωνισμό για την προμήθεια νέων ασθενοφόρων οχημάτων καθώς και την επισκευή και συντήρηση των υπαρχόντων, τον εκσυγχρονισμό του οργανισμού του ΕΚΑΒ, την εξαίρεση του ΕΚΑΒ από τους περιορισμούς του νόμου για τις εκτός έδρας μετακινήσεις κ.α.


Το ΕΚΑΒNews εύχεται καλή επιτυχία στο νέο πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ.


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


Τελευταία ενημέρωση 19/8/2015, 21:15
Γραφείο Τύπου Yπουργού

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 19/8/2015

Με την Υπουργική Απόφαση  Α2β/Γ.Π.62938/18-8-2015,  ορίζεται ο Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, ως Πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), σε αντικατάσταση του Νικολάου Παπαευσταθίου, ο οποίος παραιτήθηκε.

Ο Κ. Καρακατσιανόπουλος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μηχανολογίας, της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Καβάλας και του Τμήματος Προγραμματιστών τού Thessaloniki Institute of Technology. Εργάζεται ως υπεύθυνος του Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, διδάσκει στο ΙΕΚ και είναι Αξιολογητής Ιδιωτικών Κ.Τ.Ε.Ο. του Εθνικού Συμβουλίου Διαπίστευσης.

Ο Κ. Καρακατσιανόπουλος αποτελεί ιδανική επιλογή για τη θέση του προέδρου του ΔΣ, καθώς γνωρίζει όσο λίγοι τον Οργανισμό, τις ανάγκες, τις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητές του. Το όραμα και τα σχέδιά του για την αναγκαία αναδιοργάνωση του ΕΚΑΒ είναι σε απόλυτη συμφωνία με το στόχο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για άμεση αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του ΕΚΑΒ που ως γνωστόν είναι ο μοναδικός δημόσιος φορέας επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στη χώρα.

Πηγή: moh.gov.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews