ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/8/15

Αντικατάσταση Ασθενοφόρου στην Αντίπαρο , Ευχαριστίες του Δήμου στο ΕΚΑΒ

Φωτογραφία από parospress.blogspot.gr

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015
naxospress.gr

Αντικατάσταση Ασθενοφόρου στην Αντίπαρο

Έπειτα από επίσημες επαφές με τη διοίκηση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) ο δήμος Αντιπάρου κατέστη δυνατή την αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου και ακατάλληλου ασθενοφόρου που διέθετε το νησί των Κυκλάδων.

Στα «χέρια» του δήμου βρίσκεται πλέον ένα νεώτερο, άρτια εξοπλισμένο και σε άριστη κατάσταση ασθενοφόρο. Ο δήμαρχος Αντιπάρου, ο Αναστάσιος Φαρούπος και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ευχαριστούν τη διοίκηση του ΕΚΑΒ για την ανταπόκριση του αιτήματός τους, το οποίο είχε γίνει με επιστολή από τις αρχές Ιουνίου.

Αναλυτικά η επιστολή που είχε εστάλη αρχές καλοκαιριού στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ. «"Αξιότιμε κ .Διοικητή,

Απευθυνόμαστε σε εσάς, γνωστός για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που σας διακατέχει, για να σας ενημερώσουμε για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το μοναδικό ασθενοφόρο που εξυπηρετεί τις ανάγκες του ΕΣΥ του νησιού μας. Συγκεκριμένα τίθεται συχνότατα εκτός λειτουργίας λόγω άλλοτε άλλων μηχανικών και ηλεκτρολογικών βλαβών, εμφανίζει σαφή σημεία φθοράς (σκουριά) σε πολλά σημεία του αμαξώματός του, και γενικά είναι εντελώς αναξιόπιστο για να καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν για τη διακομιδή των ασθενών προς το Πολυδύναμο Ιατρείο Αντιπάρου ή προς το Κέντρο Υγείας Πάρου. Όπως θα γνωρίζετε, η Αντίπαρος ανήκει στα νησιά με ιδιάζουσες κοινωνικογεωγραφικές συνθήκες, όπως περιγράφεται και στις διατάξεις του ΕΣΥ, και, παρότι στελεχωμένη επαρκώς με δύο ιατρούς ειδικότητας, κινδυνεύει να εκθέσει ανεπανόρθωτα τις δομές του ΕΣΥ και το Δήμο μας λόγω της ανωτέρω περιγραφείσας κατάστασης.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα συντρέξετε άμεσα στο πρόβλημά μας και θα εισηγηθείτε και προβείτε σε αντικατάσταση του παλαιού ασθενοφόρου με ένα νεώτερο που πιθανώς διαθέτει ο στόλος σας.

Είμαστε φυσικά στη διάθεσή σας για κάθε επικοινωνία,

Ο Δήμαρχος Αντιπάρου και το Δημοτικό Συμβούλιο".

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

Πηγή: naxospress.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews