ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/8/15

Χίος, Πήγε να πάρει ασθενή κι έμεινε στον δρόμο


Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015
politischios.gr

Μόνο άμεση που δεν ήταν η επέμβαση του ασθενοφόρου σε παθολογικό περιστατικό σήμερα το απόγευμα στην Καλλιμασιά. Ηλικιωμένη γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί επιεγόντως στο Νοσοκομείο. Κλήθηκε το ασθενοφόρο το οποίο όμως "έμεινε" από βλάβη λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της ασθενή.

Τελικά μετά από περίπου μία ώρα η ασθενής μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο ενώ το ασθενοφόρο ακόμη περιμένει... γιατρό για τη βλάβη του.
Δημοσιεύτηκε 29/8/2015

Πηγή: politischios.gr


Απελπιστική η κατάσταση με τα ασθενοφόρα στην ελληνική περιφέρεια
iatropedia.gr

Με ιδιωτικό αυτοκίητο αναγκάστηκαν οι οικείοι μιας ηλικιωμένης να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο Χίου καθώς το ασθενοφόρο..."έμεινε" στο δρόμο για το χωριό τους!

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Στο χωριό Καλλιμασιά μια ηλικιωμένη γυναίκα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χίου, δηλαδή σε μια απόσταση περίπου 15 χιλιομέτρων.

Κλήθηκε λοιπόν το ΕΚΑΒ και ξεκπίνησε από το Νοσοκομείο το διαθέσιμο ασθενοφόρο...

Οι οικείοι της ηλικιωμένης ωστόσο,  διαπίστωσανλίγη ώρα αργότερα ότι το ασθενοφόρο έφτασε μεν στο χωριό τους αλλά έμεινε από βλάβη λίγα μέτρα από το σπίτι της ασθενούς.

Τελικά μετά από περίπου μία ώρα η ασθενής μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο ενώ το ασθενοφόρο ακόμη περιμένει... τεχνικό για να επισκευάσει την βλάβη του.
Δημοσιεύτηκε 30/8/2015

Πηγή: iatropedia.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews