ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/8/15

Νικόλαος Π. Παπαευσταθίου, Αποχαιρετιστήρια Επιστολή προς τους εργαζομένους στο Ε.Κ.Α.Β.


Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015
ΕΚΑΒNews

Αθήνα 24 Αυγούστου 2015

Αποχαιρετιστήρια Επιστολή προς τους εργαζομένους στο Ε.Κ.Α.Β.

Ύστερα από  8 μήνες που βρέθηκα για δεύτερη φορά στη διαδρομή της  ζωής μου  στη θέση του Προέδρου  του  Ε.Κ.Α.Β. και δεδομένης της ανάθεσης μου από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας των νέων καθηκόντων ως Διοικητή στο Ε.Κ.ΕΠ.Υ., επιτρέψτε μου  να εκφράσω  ακόμα μία φορά  την αναγνώριση και την ειλικρινή εκτίμηση μου για το ήθος και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύετε όλοι εσείς που βρισκόσαστε καθημερινά στο «τιμόνι» (στη κυριολεξία και μη) για τη παροχή υψηλών υπηρεσιών επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σας  ευχαριστώ, όλες και όλους και σας διαβεβαιώνω πως πάντα θα τιμώ τη συνεργασία που είχα μαζί σας αφού για εμένα προσωπικά αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση, διαχειριζόμενοι - πολλές φορές μέσα από αντίξοες συνθήκες- τον ανθρώπινο πόνο με  υψηλό αίσθημα ευθύνης, αυταπάρνηση, ήθος, αξιοπρέπεια. Τίποτα στο χώρο της Υγείας δε θα ήταν ίδιο τα τελευταία 30 χρόνια χωρίς εσάς.

Όπως και στο παρελθόν, από τη θέση του προέδρου του Ε.Κ.Α.Β., γνώμονας μου για τη σωστή τέλεση των καθηκόντων μου αποτέλεσε η ευθυκρισία, η αγάπη, και ο σεβασμός απέναντι σας και σε συνδυασμό με τον θαυμασμό για το τεράστιο καθημερινό  έργο σας προσπάθησα να είμαι δίκαιος και αντικειμενικός στις αποφάσεις μου. Διανύουμε μια περίοδο δύσκολων συνθηκών και οφείλουμε να ανταπεξερχόμαστε στο ρόλο μας κρατώντας ψηλά τη σημαία του δημόσιου Ε.Σ.Υ.

Παραμένοντας στον ευαίσθητο χώρο της παροχής υπηρεσιών  υγείας και δεδομένης της επιχειρησιακής σχέσης του Ε.Κ.ΕΠ.Υ. με το Ε.Κ.Α.Β., θέλω  να σας διαβεβαιώσω πως και ως Διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, θα προασπίζομαι  με τον  καλύτερο δυνατό τρόπο τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας και την προστασία της ανθρώπινης ζωής και ταυτόχρονα από τη νέα μου θέση θα συνεχίζω να υποστηρίζω το καθημερινό σας έργο στον προνοσοκομειακό χώρο.

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ στο νέο πρόεδρο του Ε.Κ.Α.Β. καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Θα είμαι αρωγός στην προσπάθεια  που στοχεύει να καταβάλει για την επίλυση ή έστω την άμβλυνση των προβλημάτων (που δυστυχώς υπάρχουν από χρόνια συσσωρευμένα) όσο και για την τελική εξάλειψη των ανεπαρκειών και των στρεβλώσεων. Θα είμαι αρωγός για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του πιο νευραλγικού οργανισμού στον προνοσοκομειακό χώρο της Υγείας.

Νικόλαος Π. Παπαευσταθίου

Το ΕΚΑΒNews εύχεται καλή επιτυχία στο νέο  Διοικητή του Ε.Κ.ΕΠ.Υ.

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews