ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/8/15

Ρόδος, Με γερανό μεταφέρθηκε υπέρβαρος στο Νοσοκομείο!


Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

Στη διάσωση υπέρβαρου άνδρα, άνω των 180 κιλών, ο οποίος χρειάστηκε άμεση ιατρική συνδρομή, προχώρησαν χθες το βράδυ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Black Monday.gr, όλοι όσοι κλήθηκαν στον τόπο εκδήλωσης του περιστατικού.

Ο άνθρωπος που χρειάστηκε ιατρική συνδρομή και κάλεσε γύρω στις 8.30 το βράδυ για βοήθεια, ύστερα από μία αξιέπαινη προσπάθεια, τόσο ενός ιδιώτη ιδιοκτήτη γερανού, όσο και του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, καθώς και διασωστών του ΕΚΑΒ, κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. 

Το περιστατικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει το Black Monday.gr, εκδηλώθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ της 3ης Αυγούστου 2015, όταν κάτοικος επί της οδού Δαμασκηνού στη Ρόδο, φέρεται να παρουσίασε πρόβλημα υγείας.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι όμως αδυνατούσαν κατά τις πληροφορίες να αντιμετωπίζουν το περιστατικό σε ότι αφορά στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να συνδράμουν της προσπάθειας άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου και ιδιώτης ιδιοκτήτης γερανού.

 Ο υπέρβαρος άνδρας, που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, μεταφέρθηκε τελικά με το γερανό στο Νοσοκομείο Ρόδου, αφού τον έβγαλαν από το μπαλκόνι του σπιτιού του, ενώ του δόθηκε οξυγόνο και τα αναγκαία φάρμακα, βάσει των οδηγιών που δόθηκαν από τον εφημερεύοντα ιατρό των επειγόντων περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Ο άνθρωπος, που ευτυχώς σώθηκε, φέρεται να παρουσίασε βαρύ καρδιολογικό επεισόδιο, που θα οδηγούσε στην εκδήλωση πνευμονικού οιδήματος.
BLACK MONDAY
ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews