ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/8/15

Δωρεά σημαντικού εξοπλισμού στο ΕΚΑΒ Ημαθίας από το Ε.Σ.Ε.Π.Α., Επιτυχημένη πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ν. Ημαθίας


Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015
ΕΚΑΒNews

Μία ακόμη επιτυχημένη πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ν. Ημαθίας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» από τις πολλές που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Η ενίσχυση σε υλικοτεχνική υποδομή και υγειονομικό εξοπλισμό μέσα από αναζήτηση χορηγών και δωρεές αποτελεί μια αντίδραση στην υποχρηματοδότηση του ΕΚΑΒ.


Δωρεά σημαντικού εξοπλισμού στο ΕΚΑΒ Ημαθίας από το Ε.Σ.Ε.Π.Α.
veriotis.gr

Σε μια ακόμα σημαντικής αξίας προσφορά προχώρησε πριν από λίγες ημέρες το Ε.Σ.Ε.Π.Α., προσφέροντας εξοπλισμό διάσωσης και επιδεσμικό υλικό στο ΕΚΑΒ Ημαθίας και σε επέκταση στους συμπολίτες μας.
Συγκεκριμένα, στις 21/8/2015 το Ε.Σ.Ε.Π.Α. (Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδαστών) στη Βέροια, παρέδωσε στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας εξοπλισμό διάσωσης ως δωρεά, προκειμένου να στηρίξει... και να βοηθήσει την προσπάθεια των εργαζομένων και του κοινωνικού συνόλου του νομού μας. Παραδόθηκαν σημαντικές ποσότητες εξοπλισμών καθώς και 2 τόνοι επιδεσμικού υλικού.

Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας «Η Πρόοδος» θέλει να ευχαριστήσει το Ε.Σ.Ε.Π.Α. και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Νίκο Σαχινίδη και δεσμεύεται να παραχωρήσει τα υλικά στο ΕΚΑΒ για χρήση στα Ασθενοφόρα του.

Οι εξοπλισμοί περιγράφονται αναλυτικά στην παρακάτω λίστα.Πηγή: veriotis.gr

ΕΚΑΒNews
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ "Η ΠΡΟΟΔΟΣ"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη 06-08-2015

Σήμερα στα γραφεία του σωματείου μας δεχτήκαμε την ευγενική δωρεά από τον κύριο Σαχινίδη Νικόλαο, επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας ΕΣΕΠΑ, τριών διασωστικών σάκων εξοπλισμένων με υγειονομικό υλικό.
Επίσης ο κύριος Σαχινίδης Νίκος μας δώρισε ανταλλακτικό για την επισκευή ακινητοποιημένου ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ Ημαθίας.
Το σωματείο μας ευχαριστεί τον κύριο Σαχινίδη Νίκο για την αμέριστη συμπαράσταση του στο ΕΚΑΒ Ημαθίας και το ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ στους πολίτες του νομού μας και εύχεται το παράδειγμα του να το ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες μας.

Με τιμή

Ο πρόεδρος                                   Ο γραμματέας

Φ.Παπαστεριόπουλος.                   Μ.Υφαντίδης


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews