ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/8/15

Τρία νέα ασθενοφόρα έφτασαν στη Σάμο, Τομέας ΕΚΑΒ Σάμου


Φωτογραφία Facebook Lampros Apostolidis

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015
ΕΚΑΒNews

Αφιέρωμα στον Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου

Με δελτίο τύπου ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείο Σάμου κος Γ. Ραγκούσης ενημερώνει για την παραλαβή τριών νέων ασθενοφόρων οχημάτων τα οποία θα διατεθούν στις υγειονομικές μονάδες του νησιού.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνουμε τους φορείς υγείας και του κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου ότι σήμερα 30/07/2015 το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ¨ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ¨ και το ΠΕΔΥ-Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, παραλαμβάνουν τρία ολοκαίνουργια, υπερσύγχρονα, τετρακίνητα και πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα οχήματα.

Η συγκεκριμένη επένδυση είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την τοπική κοινωνία για την ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των επειγόντων περιστατικών.

Πρόκειται για μια προμήθεια δυο ασθενοφόρων οχημάτων, ύψους 146.370,00 ευρώ, που πραγματοποιήθηκε μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013 στο οποίο συμμετείχε επιτυχώς το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου και το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου αλλά και της ευγενικής δωρεάς του ενός εκ των τριών ασθενοφόρων οχημάτων, εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας.

Την Παρασκευή 31/07/2015 και ώρα 9,30 πμ, η ανάδοχος εταιρεία θα πραγματοποιήσει την απαιτούμενη εκπαίδευση στα πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ αλλά και στους οδηγούς του ΠΕΔΥ- Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου.

Σε συνέχεια των σημαντικών επενδύσεων που πραγματοποιούνται στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ¨ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ¨ και στο ΠΕΔΥ-Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, συνεχίζουμε με αίσθημα ευθύνης και εντείνουμε τις προσπάθειές μας, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του Δημόσιου Συμφέροντος και τη διαρκή βελτιστοποίηση της παροχής υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες και κατοίκους του Νομού μας .

Σάμος, 30-07-2015

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ


Ας γνωρίσουμε τον Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου
Ο Τομέας ΕΚΑΒ Σάμου ανήκει στο Παράρτημα ΕΚΑΒ Μυτιλήνης και ιδρύθηκε το 2010. Με την προκήρυξη 1Κ/2009 διορίστηκαν 9 διασώστες. Σήμερα ο τομέας στελεχώνεται με 10 διασώστες-πληρώματα ασθενοφόρων εκ των οποίων οι 3 ήρθαν με μετάταξη από το Νοσοκομείο Σάμου.
Με την προκήρυξη 7Κ/2014 διορίστηκαν, χωρίς να αναλάβουν ακόμη υπηρεσία, τέσσερις διασώστες στον Τομέα ενώ με την ίδια προκήρυξη δύο από τους νυν διασώστες έχουν διοριστεί εκ νέου σε άλλο παράρτημα του ΕΚΑΒ. Επίσης ένας βγαίνει σε σύνταξη μέχρι τέλους του 2015.

Ο Τομέας ΕΚΑΒ Σάμου στεγάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου στο Βαθύ και καλύπτει το νησί σταθερά με ένα ασθενοφόρο όχημα ανά 24ωρο.  Κατά την καλοκαιρινή περίοδο ενισχύουν τον Τομέα και τρείς διασώστες οι οποίοι θα παραμείνουν μέχρι τέλος Αυγούστου με αποτέλεσμα κάποιες ημέρες το νησί να καλύπτεται και με δεύτερο ασθενοφόρο ανά βάρδια.

Στο Κ.Υ. Καρλοβασίου υπάρχουν 2 οδηγοί με ένα ασθενοφόρο όχημα χωρίς να είναι δυνατή η κάλυψη επί 24ωρου όλες τις ημέρες του μήνα.Διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου 

Φωτογραφίες Facebook ΕΚΑΒ ΣΑΜΟΥ


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews