ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/8/15

Για τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ Πρέβεζας Αγώνας δρόμου, Τι δήλωσε στην Τ.Φ. ο Πέτρος Βασιλείου


Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015
topikifoni

Καθημερινός αγώνας δρόμου για τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ Πρέβεζας που προσπαθούν με τα λιγοστά μέσα που διαθέτουν να ανταποκριθούν στο καθήκον για τη διάσωση της ανθρώπινης ζωής.
Οι μάχιμοι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, αναφέρουν πως η θωράκισή του είναι  ανεπιτυχής μέχρι σήμερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ προχώρησε σε έκδοση κατακυρωτικής απόφασης για την προμήθεια 11 νέων ασθενοφόρων στην Περιφέρεια Ηπείρου. Ο αριθμός των ασθενοφόρων που πρόκειται να δοθούν στην Πρέβεζα, εάν και εφόσον ολοκληρωθούν οι διαδικασίες δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί, είναι άγνωστος μέχρι τώρα.

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην οποία συγκαταλέγεται και η Πρέβεζα Πέτρος Βασιλείου μίλησε στην Τ.Φ. για την εικόνα που παρουσιάζει το ΕΚΑΒ σήμερα στην περιοχή μας αλλά και για την εξέλιξη όσον αφορά την αύξηση του αριθμού του στόλου των ασθενοφόρων.

Ο κ. Βασιλείου ανέφερε χαρακτηριστικά «Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα. Ακόμη ανταποκρινόμαστε. Ελλείψεις προσωπικού υπάρχουν στην Πρέβεζα, εμείς ενισχύουμε από τα Ιωάννινα όσο μπορούμε με ασθενοφόρα τα Σαββατοκύριακα που κινούνται στον παραλιακό δρόμο Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας. Οι ανάγκες ειδικά τώρα που διανύουμε καλοκαιρινή περίοδο είναι ιδιαίτερα αυξημένες και προσπαθούμε όσον το δυνατόν να συνδράμουμε. Αντιμετωπίζουμε και εμείς δυσκολίες όπως και  ολόκληρος ο Τομέας της Υγείας» ανέφερε.

Όσον αφορά την σχετική έκδοση απόφασης για τα 11 ασθενοφόρα, ο κ. Βασιλείου εξήγησε «Τα κονδύλια αυτά προέρχονται από την Περιφέρεια Ηπείρου. Ελήφθη μία απόφαση για να αγοραστούν τα αυτοκίνητα, αλλά ακόμη είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο. Περιμένουμε την αγορά νέων ασθενοφόρων εδώ και επτά χρόνια, από το 2008 περίπου ταλαιπωρούμαστε με τα οχήματα.

Εκτιμώ ότι για την Περιφέρεια Ηπείρου που κατακυρώθηκε αυτή η απόφαση, μέχρι το τέλος της χρονιάς θέλω να πιστεύω ότι θα τα έχουμε τα οχήματα» κατέληξε.

Όσον αφορά τις οφειλές του Κράτους προς τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, ο κ. Βασιλείου υπογράμμισε πως υπάρχουν δεσμεύσεις από το αρμόδιο Υπουργείο και οι εργαζόμενοι παραμένουν σε κατάσταση αναμονής.
Άρης Τσελίκος
Δημοσιεύθηκε 4/8/2015

Πηγή: topikifoni.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews