ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/8/15

Συμβαίνει Τώρα, Επείγουσα αεροδιακομιδή για τον διευθυντή του Κ.Υ Μήλου

19/8/2015

Επείγουσα αεροδιακομιδή για τον διευθυντή του Κ.Υ Μήλου Κο Ηλία Αποστολόπουλο πραγματοποιείται αυτή την ώρα με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ .
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του  ΕΚΑΒNews o Ιατρός & διευθυντής του Κ.Υ Μήλου παρουσίασε μυοσκελετικό πρόβλημα και διακομίζετε σε νοσοκομείο των Αθηνών !.

Περισσότερα σε λιγο !

Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. Όταν στις 26-1-2008 στο 3ο χιλ της Ε.Ο Κονιάκου- Καλίου του νομού Φωκίδας, συνέβη το τροχαίο ατύχημα του Μοναχογιού μου!!!!! Με ευθύνη άλλων, επειδή, χρειάστηκε ασθενοφόρο λόγω του τραυματισμού του, το περιφερειακό Κ.Υ Λιδορικίου δεν παρείχε ασθενοφόρο, όπως, δεν παρείχε ασθενοφόρο το Γ.Ν Άμφισσας και το περιφερειακό ΕΚΑΒ Λαμίας, και όπως, περιφερειακά όλες οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας ήταν απών. Από το Τμήμα: αεροδιακομιδών, ο υπάλληλος του Γραφείου κινήσεως των ελικοπτέρων, ρωτούσε από το τηλέφωνο αν ξεκίνησε οδικός ασθενοφόρο για τον τόπο του ατυχήματος;; Η συνομιλία που είχε ο υπάλληλος… του Γραφείου κινήσεως με τους καλούντες, διάρκεσε πολλές χαμένες ώρες. –Ήθελα να ξερά: σε υπηρεσίες δημόσιας υγείας που είναι υψίστης σημασίας άμεσης βοήθειας, αυτές οι υπηρεσίες στελεχώνονται από άτομα ανάλγητα, απάνθρωπα, άθλια με ένστικτα κτηνώδους συμπεριφοράς;;;;; Η αυτά τα άθλια άτομα που εργάζονται σε εντεταγμένες δημόσιες υπηρεσίες υγείας, έχουν ως «μέλημα» με την απάνθρωπη υστεροβουλία τους να «βοηθούν» την κεντρική εξουσία για να μην ξοδεύει χρήματα για κοινωνικούς σκοπούς, ώστε, να εξοικονομούνται χρήματα για ισοδύναμα… ή για να μπορούν οι υπουργοί και οι υμέτεροι να κλέβουν ασυστόλως χρήματα από το δημόσιο κορβανά, και δεν βαριέσαι πέρα βρέχει, για όσους συνανθρώπους μας έχουν άμεση ανάγκη;;;;;!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν στις 26-1-2008 στο 3ο χιλ της Ε.Ο Κονιάκου- Καλίου του νομού Φωκίδας, συνέβη το τροχαίο ατύχημα του Μοναχογιού μου!!!!! Με ευθύνη άλλων, επειδή, χρειάστηκε ασθενοφόρο λόγω του τραυματισμού του, το περιφερειακό Κ.Υ Λιδορικίου δεν παρείχε ασθενοφόρο, όπως, δεν παρείχε ασθενοφόρο το Γ.Ν Άμφισσας και το περιφερειακό ΕΚΑΒ Λαμίας, και όπως, περιφερειακά όλες οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας ήταν απών. Από το Τμήμα: αεροδιακομιδών, ο υπάλληλος του Γραφείου κινήσεως των ελικοπτέρων, ρωτούσε από το τηλέφωνο αν ξεκίνησε οδικός ασθενοφόρο για τον τόπο του ατυχήματος;; Η συνομιλία που είχε ο υπάλληλος… του Γραφείου κινήσεως με τους καλούντες, διάρκεσε πολλές χαμένες ώρες. –Ήθελα να ξερά: σε υπηρεσίες δημόσιας υγείας που είναι υψίστης σημασίας άμεσης βοήθειας, αυτές οι υπηρεσίες στελεχώνονται από άτομα ανάλγητα, απάνθρωπα, άθλια με ένστικτα κτηνώδους συμπεριφοράς;;;;; Η αυτά τα άθλια άτομα που εργάζονται σε εντεταγμένες δημόσιες υπηρεσίες υγείας, έχουν ως «μέλημα» με την απάνθρωπη υστεροβουλία τους να «βοηθούν» την κεντρική εξουσία για να μην ξοδεύει χρήματα για κοινωνικούς σκοπούς, ώστε, να εξοικονομούνται χρήματα για ισοδύναμα… ή για να μπορούν οι υπουργοί και οι υμέτεροι να κλέβουν ασυστόλως χρήματα από το δημόσιο κορβανά, και δεν βαριέσαι πέρα βρέχει, για όσους συνανθρώπους μας έχουν άμεση ανάγκη;;;;;!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews