ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/8/15

Ο Νίκος Παπαευσταθίου, ένας άνθρωπος του ΕΚΑΒ, νέος Διοικητής στο ΕΚΕΠΥ


Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015
ΕΚΑΒNews

Αλλαγή ηγεσίας στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ.)

Με την Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Α1α/62647 ορίζεται από 14.8.2015 ως Διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ.) ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ Νικόλαος  Παπαευσταθίου, πτυχιούχος τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, πλήρους και όχι αποκλειστικής απασχόλησης.

Στο ίδιο ΦΕΚ  με την Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Α1α/62946 παύεται η Υποδιοικήτρια του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ.) Ευαγγελία Κουρουπάκη και ορίζεται ως Υποδιοικητής ο  Θηραίος Μιχαήλ, Αντιναύαρχος Πολεμικού Ναυτικού, πλήρους και όχι αποκλειστικής απασχόλησης.


Ας δούμε τι έγινε μέχρι σήμερα σε ΕΚΑΒ και ΕΚΕΠΥ
Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΤΗΝ ερχόμενη εβδομάδα αρχίζουν οι εργασίες στην Κ.Υ. του ΕΚΑΒ για την μετεστέγαση του ΕΚΕΠΥ στο ΕΚΑΒ.Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


Τελευταία ενημέρωση 21/8/2015, 21:15
Ο Νίκος Παπαευσταθίου, νέος διοικητής στο ΕΚΕΠΥ
onmed.gr

Ο κ. Νικόλαος Παπαευσταθίου, μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΕΚΑΒ, αναλαμβάνει το τιμόνι του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

Ο κ. Παπαευσταθίου παραλαμβάνει την σκυτάλη του Κέντρου από τον κ. Πάνο Ευσταθίου. Το επόμενο βήμα τώρα, είναι όπως έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, η συνένωση των δύο κορυφαίων Οργανισμών Υγείας ΕΚΕΠΥ και ΕΚΑΒ, η συνεργασία των οποίων θα είναι αγαστή, όπως τονίζει στο onMed ο κ. Παπαευσταθίου.

Ο κ. Παπαευσταθίου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αθήνα, στο τμήμα Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 1995 και το το 2000 έκανα μεταπτυχιακό δίπλωμα M.Sc. στη Γεωπληροφορική – G.I.S. του Ε.Μ.Π.

Έχει διατελέσει συνεργάτης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο εργαστήριο εδαφολογίας όπως και του τμήματος Οινολογίας του ΤΕΙ Αθήνας, (1994 – 2000), συνεργάτης του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Το 2004 διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Υγείας και εκπρόσωπος του υπουργείου σε διυπουργικές ομάδες και επιτροπές (2004 – 2010). Το 2004 ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου στο ΕΚΑΒ και από το 2006 έως το 2010 ήταν πρόεδρος του ιδίου φορέα. Από το 2010 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Εργοστασίων φωτοβολταϊκών στον όμιλο εταιρειών Solar Cells Hellas.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Παπαευσταθίου - πριν την εκ νέου ανάληψη της προεδρίας του ΕΚΑΒ τον Ιανουάριο του 2015- ήταν τα τελευταία χρόνια επικεφαλής του Κέντρου Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» θυγατρικής του ομίλου ΙΑΣΩ. Θεωρείται δε, από τα πιο πετυχημένα στελέχη που πέρασαν από το ΕΚΑΒ, καθώς διαχειρίσθηκε εξαιρετικά δύσκολες υποθέσεις την περίοδο που ήταν επικεφαλής του Κέντρου, όπως την τραγωδία του αεροσκάφους Helios και το ναυάγιο Sea Diamond.

Πηγή: onmed.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews