ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/8/15

Πρώτες βοήθειες από ΕΠΣ Λέσβου σε συνεργασία με το ΕΚΑΒΓια το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος

Σεμινάριο Πρώτων βοηθειών Προγραμματίζει να διοργανώσει η Υγειονομική επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου προς τα τέλη Αυγούστου η αρχές Σεπτέμβρη .

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Αθηνών και θα αφορά πρώτες βοήθειες ( BLS , Κάρπα ,Απινίδωση ) .

Πρόκειται  για σεμινάριο που θα απευθύνετε σε Ιατρούς, φυσιοθεραπευτές , νοσηλευτές,  και γενικώς σε όσους εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο σε περίπτωση τραυματισμού  .

Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία της ΕΠΣ Λέσβου , που πρέπει να μιμηθούν και άλλες Ενώσεις, καθώς και άνθρωποι που ασχολούνται με τις Πρώτες βοήθειες στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στο χώρο του αθλητισμού !

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews