ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/9/15

Δεν υπήρξε 45λπετη καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου του Ε.Κ.Α.Β. στο περιστατικό του τροχαίου στην Αμαλιάδα!


Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews Αθήνα 11 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν υπήρξε 45λπετη καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου του Ε.Κ.Α.Β. στο περιστατικό του τροχαίου στην Αμαλιάδα!

Κατόπιν δημοσιεύματος σχετικά με τροχαίο που συνέβη στην Αμαλιάδα στις 9/9/2015 κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ένας 26χρονος μοτοσικλετιστής και της αναφοράς περί 45λεπτης καθυστέρησης της άφιξης του ασθενοφόρου του Ε.Κ.Α.Β., θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
Το συντονιστικό κέντρο του Ε.Κ.Α.Β. έλαβε κλήση στις 15:34 (9/9/2015) για τροχαίο με τραυματισμούς στη διασταύρωση Ρήγα Φεραίου και Γεωργίου Παπανδρέου στην Αμαλιάδα.
Η κλήση διαβιβάστηκε άμεσα στο πιο κοντινό διαθέσιμο ασθενοφόρο, το οποίο και αφίχθη στο σημείο του συμβάντος στις 15:45 (11 λεπτά), ενώ λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού πέντε (5) λεπτά αργότερα (15:50) αφίχθη δεύτερο ασθενοφόρο!
Βάσει λοιπών των καταγεγραμμένων στοιχείων στο επιχειρησιακό αρχείο του Ε.Κ.Α.Β., είναι προφανές τόσο ότι δεν υπήρξε 45λεπτη καθυστέρηση κάλυψης του συμβάντος αλλά αντιθέτως το περιστατικό καλύφτηκε από 2 ασθενοφόρα τα οποία βρέθηκαν στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά!
Παράλληλα και προς αποφυγή δημιουργίας ανησυχίας στους πολίτες, Θα θέλαμε να γίνει γνωστό προς όλους ότι για να επιτευχθεί η παροχή άμεσης προνοσοκομειακής φροντίδας σε πολλά σημεία στο ίδιο χρονικό πλαίσιο, το Ε.Κ.Α.Β. επιχειρεί πάντα σε απόλυτη συνεργασία είτε με τα κοντινά Παρατήματα και Τομείς του είτε σε συνεννόηση και συνεργασία με Υγειονομικούς φορείς όμορων περιοχών.
Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, το Ε.Κ.Α.Β. διαθέτει τις ανάλογες δικλείδες ασφαλείας ώστε να μην διατρέχουν κίνδυνο οι ασθενείς που χρήζουν παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας.

Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας


Δείτε στο ΕΚΑΒNews το σχετικό δημοσίευμαΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews