ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/9/15

Το περίπτερο του ΕΚΑΒ στην 80η Διεθνή Έκθεση ΘεσσαλονίκηςΠέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews


Η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης τα είχε όλα....

Η παρουσία του ΕΚΑΒ δίπλα στην Π.Υ. ήταν γεγονός.
(Κάτι που έπρεπε να είναι και στην καθημερινότητα το ίδιο)


Αλλά κάποιοι συνεχίζουν να μας έχουν χώρια για να μπορούν να παίζουν πιο εύκολα τα παιχνίδια τους....είτε λέγονται πολιτικά είτε συνδικαλιστικά είτε βολευτικά.....ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να γίνει πραγματικότητα η συνένωση αυτή γιατί θα αναβαθμίσει και τις δυο Υπηρεσίες στο ήδη αναγνωρισμένο από όλο τον κόσμο έργο που προσφέρουν.

Ξέρω τώρα ότι μερικοί θα δυσανασχετήσουν με τα γραφόμενα μου αλλά τους παραπέμπω σε όλες αυτές τις χώρες οι οποίες εδώ και χρόνια προσφέρουν τα μέγιστα στους πολίτες τους σαν μια Υπηρεσία....και θα πω μόνο μια....Αμερική.

Μπορεί να μην γίνουμε Αμερική φυσικά αλλά μπορούμε να γίνουμε ακόμα πιο καλύτεροι από ότι είμαστε τώρα.

Ευελπιστώ σε ανοιχτά μυαλά και ιδέες από ανθρώπους που βλέπουν μπροστά και πίσω από τοίχους....και αυτό είναι που με κρατάει σε μόνιμη εγρήγορση και αναμονή....για το καλύτερο....για τους καλύτερους....για τον κόσμο εκεί έξω που θα μας περιμένει όταν θα έχει την ανάγκη μας....!!!!!
Χρήστος Δημητριάδης

Οι φωτογραφίες είναι από Facebook Chris V Dimitriadis


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews