ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/9/15

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πέμπτη άσκηση Πολιτικής Προστασίας του έργου ACHELOUS με την συμμετοχή και του ΕΚΑΒ


Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015
dimospaggaiou.gr

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πέμπτη άσκηση Πολιτικής Προστασίας του έργου ACHELOUS στις 3/9/2015.
Το ΕΚΑΒ Καβάλας συμμετείχε με ένα ασθενοφόρο όχημα και δύο διασώστες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 03-09-2015 στο χώρο του λιμανιού της Νέας Περάμου, η πέμπτη άσκηση Πολιτικής Προστασίας του έργου ACHELOUS - Action of Contrast to Hydraulic Emergency in LOcal Urban Site στο οποίο ο δήμος Παγγαίου συμμετέχει ως εταίρος.

Στο χώρο της άσκησης από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ώστε να συντονιστούν για την καλύτερη δυνατή εκτέλεση της άσκησης και την όσο το δυνατόν καλύτερη προσομοίωση έκτακτης ανάγκης.

Στο κοινό αλλά και στους παρευρισκόμενους εταίρους του έργου διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό του έργου, γιλέκα Πολιτικής Προστασίας καθώς και αναμνηστικά gadgetsτου έργου.

 Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, με το χαιρετισμό του έδωσε και το σήμα της έναρξης της άσκησης η οποία διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα,  ενώ σήμερα, Παρασκευή 04-09-2015 στο χώρο της αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Ελευθερών παρουσία όλων των εταίρων και των εμπλεκόμενων, στην άσκηση, φορέων, πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση αξιολογώντας την άσκηση ετοιμότητας με τον  Διοικητή της Π/Υ Ελευθερούπολης  και συντονιστή αυτής, Χαράλαμπο Παπαδόπουλο,  να  τονίζει ότι καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να γίνει προσομοίωση της κατάστασης σε πραγματικές συνθήκες.

Ο δήμος Παγγαίου ευχαριστεί  θερμά όλους τους φορείς που ενεπλάκησαν στην άσκηση καθώς και όλους όσοι συμμετείχαν.

Δημοσιεύτηκε 7/9/2015

Πηγή: dimospaggaiou.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews