ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/9/15

ΕΚΑΒ, ∆ιευκρινήσεις σχετικά µε δηµοσίευµα µε τίτλο: Πήγε να πάρει ασθενή κι έµεινε στον δρόµο


Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews


Αθήνα 1 Σεπτεµβρίου 2015

∆ιευκρινήσεις σχετικά µε δηµοσίευµα µε τίτλο: Πήγε να πάρει ασθενή κι έµεινε στον δρόµο.

Κατόπιν δηµοσιεύµατος (http://www.politischios.gr/koinonia/pige-na-parei-astheni-ki-emeine-ston-dromo) µε τίτλο: «Πήγε να πάρει ασθενή κι έµεινε στον δρόµο», όπου απεικονίζεται ασθενοφόρο όχηµα του Ε.Κ.Α.Β. και γίνεται αναφορά σε περιστατικό στην Καλλιµασιά της Χίου, κατά το οποίο το ασθενοφόρο που επιχειρούσε για την παραλαβή της ασθενούς ακινητοποιήθηκε από βλάβη µε αποτέλεσµα την αναγκαστική µεταφορά της µε ιδιωτικό µέσο στο νοσοκοµείο, θα θέλαµε να ενηµερώσουµε πως ουδέποτε εκλήθη το Ε.Κ.Α.Β. για την κάλυψη τέτοιου περιστατικού στη συγκεκριµένη περιοχή.
∆εδοµένου ότι το συγκεκριµένο δηµοσίευµα, βάσει του αρχείου επιχειρησιακών καταγραφών του Ε.Κ.Α.Β., δεν αφορά ασθενοφόρο όχηµα του Εθνικού Κέντρου Άµεσης Βοήθειας, θα σας παρακαλούσαµε να αντικαταστήσετε τη φωτογραφία αρχείου µε το ασθενοφόρο του Οργανισµού αλλά και να δηµοσιεύσετε την παρούσα ανακοίνωση, έτσι ώστε να αποφευχθούν πιθανές παρανοήσεις σχετικά µε το πραγµατικό θέµα της εν λόγω αναφοράς.


Εθνικό Κέντρο Άµεσης Βοήθειας

Πηγή: ekab.gr

Μετά την έκδοση Δελτίου τύπου από το ΕΚΑΒ το site politischios διόρθωσε το δημοσίευμα
Π Ρ Ι Ν 

Μ Ε Τ Α
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews