ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/9/15

Ηράκλειο, Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για παιδιά, Επίδειξη ασθενοφόρου από το ΕΚΑΒ


Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

Οι μικροί «οδηγοί» έμαθαν τι περιλαμβάνει ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Η πλατεία Ελευθερίας έγινε… πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής – Τα παιδιά έπαιξαν μαθαίνοντας
Σε ένα… απέραντο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής μετατράπηκε σήμερα η πλατεία Ελευθερίας με δεκάδες παιδιά να βρίσκονται στο κέντρο της πόλης για να μάθουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας… παίζοντας.

Τα μεγάλα σήματα του ΚΟΚ, οι οδηγίες από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της αστυνομίας αλλά και διασωστών του ΕΚΑΒ και πυροσβεστών άφησαν εντυπωσιασμένους τους γονείς και τους μαθητές που σίγουρα βγήκαν… σοφότεροι από την συγκεκριμένη δράση.

Η πλατεία Ελευθερίας διαμορφώθηκε ειδικά για την συγκεκριμένη εκδήλωση και περιείχε αυτοκινητάκια για τους μικρούς «οδηγούς», διαδρομές με ειδική σήμανση αλλά και αρκετά παιχνίδια.

Την ίδια ώρα, τα παιδιά μπορούσαν να δουν από κοντά ένα πυροσβεστικό όχημα και να μάθουν τι κάνει η πυροσβεστική όταν γίνεται ένα τροχαίο.

Παράλληλα, οι μικροί «οδηγοί» έμαθαν τι περιλαμβάνει ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που με χαμόγελο τους απάντησαν όλες τις ερωτήσεις που είχαν.
Πηγή: cretapost.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews