ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/9/15

Γιάννενα, Αστυνομία κι ΕΚΑΒ για ένα… αναπηρικό καροτσάκι!


Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015
epiruspost.gr

Απίστευτο είναι το συμβάν που εκτυλίχθηκε σε τρεις διαφορετικές φάσεις και είχε ως πρωταγωνιστές μία ομάδα φοιτητών κι ένα αναπηρικό καροτσάκι!!!
Οι φοιτητές, οι οποίοι ήταν αλλοδαποί, φεύγοντας από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, μετά από εκπαιδευτική επίσκεψη, σκέφτηκαν να πάρουν μαζί τους κι ένα αναπηρικό καροτσάκι...

Μάλλον για ενθύμιο από την Ελλάδα!!!

Με το καροτσάκι λοιπόν επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ, το οποίο είχε προορισμό το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων!!!
Μόνο που το γεγονός έγινε αντιληπτό από τους υπεύθυνους του Νοσοκομείου, οι οποίοι έσπευσαν να ζητήσουν τη συνδρομή της αστυνομίας προκειμένου να εντοπιστούν οι φοιτητές και να επιστρέψει το καροτσάκι στη θέση του!!
Κι έτσι έγινε...
Οι ξένοι φοιτητές μάλλον αιφνιδιάστηκαν όταν είδαν μπροστά τους, τους αστυνομικούς, μόλις κατέβαιναν από το λεωφορείο στον τερματισμό του.
Και χωρίς καμία αντίρρηση παρέδωσαν το καροτσάκι.
Το συμβάν όμως δεν έληξε εκεί... Γιατί οι φοιτητές μπορεί να συνέχισαν την βόλτα τους στην πόλη, όμως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν μείνει με ένα αναπηρικό καροτσάκι, το οποίο αδυνατούσαν να μεταφέρουν με τις μηχανές τους!!!

Έτσι κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο αυτή τη φορά δεν παρέλαβε κάποιο περιστατικό, αλλά μετέφερε το αναπηρικό καροτσάκι στο Νοσοκομείο!!

Δημοσιεύτηκε 2/9/2015
Πηγή: epiruspost.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews