ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/9/15

Βολιώτης δώρισε κράνη στην ομάδα μηχανής του ΕΚΑΒ.

Τρίτη 22 Σεπτέμβρη 2015

Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος

Ευαισθητοποιημένος επαγγελματίας προσέφερε τρία κράνη για την κάλυψη των αναγκών της ομάδας μηχανής του ΕΚΑΒ Βόλου, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η κοινωνική ευαισθησία καλύπτει καίριες ανάγκες σε όλους τους τομείς.
Τα μέλη της ίδιας ομάδας εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στον επαγγελματία Ιωάννη Μπουκή, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στην Αγριά και πρόσφερε με συγκινητική προθυμία τα τρία κράνη.
Η ομάδα μηχανής του ΕΚΑΒ, που κυριολεκτικά έχει σώσει δεκάδες ζωές, απαρτίζεται από το γιατρό Κωνσταντίνο Σταμνά και δύο διασώστες, τους Νίκο Ρουσόπουλο και Ανδρέα Κούσκουλα, οι οποίοι σπεύδουν όπου υπάρχει ανάγκη.
Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο γιατρός κ. Σταμνάς, υπογραμμίζει ότι «ο ρόλος μας είναι να φτάνουμε έγκαιρα στο κάθε περιστατικό, διότι η μηχανή κινείται ταχύτερα και δίνουμε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Εχουμε συνδράμει σε πάρα πολλές περιπτώσεις, κυρίως σε επείγοντα περιστατικά».
Η ομάδα άμεσης δράσης έχει κυριολεκτικά σώσει ζωές σε δεκάδες περιπτώσεις, σε καρδιολογικά περιστατικά, σε τροχαίο, σώζοντας παράλληλα δεκάδες λουόμενους από βέβαιο πνιγμό.
Τα κράνη που δώρισε ο ευαισθητοποιημένος επαγγελματίας στην ομάδα Μ του ΕΚΑΒ είναι πολύ σημαντικά και όπως αναφέρουν τα μέλη της ομάδας «ευχόμαστε να βρεθούν και άλλοι μιμητές της ίδιας πρωτοβουλίας».
Πηγή : http://www.taxydromos.gr/

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews