ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/9/15

Μυτιλήνη, Απίστευτο! Διασώστες του ΕΚΑΒ επανέφεραν μετανάστη τρεις φορές στη ζωή


Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτο κι όμως αληθινό !!!

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή τρεις φορές (!!!) έναν 60χρονο μετανάστη, όταν αυτός έπαθε ισάριθμες ανακοπές της καρδιάς ενώ βρισκόταν μέσα σε ταξί που τον μετέφερε στη Μυτιλήνη.

Όταν ο ταξιτζής είδε τον άτυχο μετανάστη να χάνει τις αισθήσεις του μέσα στο ταξί και να μένει ακίνητος, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, άνδρες του οποίου έφτασαν αμέσως με ασθενοφόρο στη θέση Γαϊδαρανήφορος.

Εκεί τον επανέφεραν αρχικά χρησιμοποιώντας τον αυτόματο απινιδωτή…
Όμως ο 60χρονος μετανάστης υπέστη μετά από λίγο δεύτερη ανακοπή και οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον επανέφεραν και πάλι στη ζωή.

Κατά τη μεταφορά του με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης υπέστη και τρίτη ανακοπή και όλοι νόμισαν ότι θα ήταν πλέον αδύνατη η επαναφορά του.

Ω του θαύματος όμως οι διασώστες του ΕΚΑΒ με υπεράνθρωπες προσπάθειες τον κράτησαν στη ζωή και τώρα βρίσκεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλεύεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση.

Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε…

Πηγή: lesvosnews.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews