ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/9/15

Κριμαία, Σκότωσε πλήρωμα ασθενοφόρου επειδή πέθανε η ανιψιά του!


Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

Εκδίκηση για τον θάνατο της ανιψιάς του από μηνιγγίτιδα πήρε ένας άνδρας στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας, γιατί έκρινε ότι το ιατρικό προσωπικό απέτυχε να διαγνώσει εγκαίρως την ασθένεια της.

Ο Μπερίκ Νεμπιέφ, πήρε μια κυνηγετική καραμπίνα και πήγε στον πλησιέστερο σταθμό ασθενοφόρων στην πρωτεύουσα της Κριμαίας, όπου άνοιξε πυρ σκοτώνοντας την 30χρονη διασώστρια Ιρίνα Σουκάνικ, την 55χρονη νοσοκόμα Τατιάνα Κάτκοβα ενώ σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο 42χρονος διασώστης Βλάντιμιρ Σλαντσάκ, ο οποίος δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι και μία στον λαιμό.

Ο δράστης ήταν συχνός επισκέπτης στα εξωτερικά ιατρεία, καθώς αντιμετωπίζει καρδιαγγειακά προβλήματα και είχε εκφράσει πολλάκις τη δυσαρέσκειά του για την παροχή υπηρεσιών στην ιατρική μονάδα.
Στο σημείο του εγκλήματος, ο Νεμπιέφ άφησε ως σημείωμα μία ακτινογραφία θώρακος, γράφοντας « Αυτή είναι η εκδίκηση. Ράγισε η καρδιά μου».

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ιατρικό προσωπικό είχε πει στην οικογένεια της ασθενούς ότι δεν είναι απαραίτητη η νοσηλεία στο νοσοκομείο, ωστόσο η κοπέλα λίγο αργότερα παρουσίασε σπασμούς και πέθανε.

Παρόλα αυτά, το προσωπικό του ασθενοφόρου που δέχθηκε την ένοπλη επίθεση από τον θείο της αποθανούσας, δεν ήταν το ίδιο με εκείνο που έκανε την ατυχή διάγνωση.

Από τα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε επίσης, ότι το ασθενοφόρο που εκλήθη από τον Νεμπιέφ έφθασε με μεγάλη καθυστέρηση στην οικία της ανιψιάς του.

Πηγή: defencenet.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews