ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/9/15

Δύσκολες οι συνθήκες διαβίωσης για τους Διασώστες του ΕΚΑΒ Μοιρών!


Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015
e-mesara.gr

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΜΟΙΡΩΝ!
Είναι οι άνθρωποι που στο έργο τους υποκλίνεται όλη η Μεσαρά.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ Μοιρών.
Οι άνθρωποι που τρέχουν μέρα νύχτα στο κάθε πρόβλημα, στον κάθε κίνδυνο, στην κάθε δυσκολία!
Φιλοξενούνται στο χώρο του Κολυμβητήριου Μοιρών. Σε τρεις βάρδιες χωρισμένοι μένουν εκεί υπό άθλιες κυριολεκτικά συνθήκες διαβίωσης.
Το βασικότερο είναι η δυσοσμία που αναδύει η πισίνα.
Το Κολυμβητήριο έχει αφεθεί στην τύχη του, με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα να υπάρχουν λιμνάζοντα νερά στη μεγάλη πισίνα, που μέσα υπάρχουν ψόφιοι και ζώντες βάτραχοι, ακόμα και χελώνες και τα βράδια μυρίζει σαν απόβλητα βόθρου…
Είναι κυριολεκτικά απίστευτο, πως ο Δήμος Φαιστού, που έχει την ευθύνη για το Κολυμβητήριο, την ευθύνη για τη φιλοξενία των διασωστών του ΕΚΑΒ Μοιρών, να μην κάνει κάτι για να καλυτερέψει τις συνθήκες διαβίωσής τους.
Κάθε μήνα οι εργαζόμενοι στον Κόμβο του ΕΚΑΒ Μοιρών, από το μισθό τους αφήνουν ένα ποσό από το οποίο πληρώνουν μια γυναίκα και καθαρίζει τους χώρους διαμονής τους, αλλά και για την αγορά ειδών υγιεινής.
Όλα αυτά τα αναφέρουμε, όχι γιατί πιστεύουμε ότι θα βελτιωθούν οι συνθήκες, αλλά γιατί όλα τα παραπάνω είναι σε γνώση και της διοίκησης του ΕΚΑΒ.
Και αν κάποια στιγμή πληροφορηθούμε ότι το ΕΚΑΒ μετέφερε τον κόμβο αλλού, να ξέρουμε το γιατί…

Πηγή: e-mesara.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews