ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/9/15

Χωρίς ασθενοφόρο το Κέντρο Υγείας Σκιάθου λόγω …άδειας του οδηγού


Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Χωρίς οδηγό ασθενοφόρου έχει μείνει από τις 19 Σεπτεμβρίου το Κέντρο Υγείας Σκιάθου και αυτό θα ισχύσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, ημέρα όπου τελειώνει η άδεια του οδηγού.

Το μοναδικό ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τους ασθενείς, καθώς δεν υπάρχει άλλος οδηγός για να αναπληρώσει τον υπάλληλο που πήρε άδεια.
Σύμφωνα με τα στελέχη του Κέντρου Υγείας Σκιάθου, το σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης των οδηγών ασθενοφόρου το γνωρίζουν στο αρμόδιο Υπουργείο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει σταλεί δεύτερος οδηγός στο νησί.
Ευτυχώς, αυτές τις τέσσερις ημέρες που το Κέντρο Υγείας Σκιάθου έχει μείνει χωρίς ασθενοφόρο, δεν έχει προκύψει ιατρικό περιστατικό που να επιβάλει διακομιδή.
Αν προκύψει κάποιο περιστατικό, τότε δράση αναλαμβάνει το ασθενοφόρο ιδιωτικού θεραπευτηρίου, το οποίο παραλαμβάνει τους ασθενείς και τους μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Η δεύτερη επιλογή, είναι οι ασθενείς να μεταφερθούν απευθείας στο ιδιωτικό θεραπευτήριο.
Πάντως, για την έλλειψη ασθενοφόρου το συγκεκριμένο διάστημα, ενημερώθηκε το λιμενικό και η αστυνομία από το Κέντρο Υγείας.
Δημοσιεύτηκε 23/9/2015

Πηγή: e-thessalia.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews