ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/9/15

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες των υποψηφίων για τις εκλογές ανάδειξης των δύο εκπροσώπων των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ για το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ


Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Έγινε η οριστική ανάρτηση, από την αρμόδια Δ/νση του ΕΚΑΒ, των συνδυασμών υποψηφίων για τις εκλογές που θα γίνουν στις 20 Οκτωβρίου 2015 για την ανάδειξη 
α) Ενός αιρετού εκπροσώπου όλων των εργαζομένων, πλην ιατρών, στο ΕΚΑΒ και
β) Ενός αιρετού εκπροσώπου όλων των    υπηρετούντων ιατρών Ε.Σ.Υ. (μονίμων και επί θητεία) στο ΕΚΑΒ, για το Διοικητικό  Συμβούλιο του ΕΚΑΒ.


Οριστικός πίνακας υποψηφίων για την ανάδειξη αιρετού εκπροσώπου όλων των εργαζομένων, πλην ιατρών, στο ΕΚΑΒ για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ.

Οι συνδυασμοί που συμμετέχουν είναι δύο. Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ» και η «ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ».


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΟριστικός πίνακας υποψηφίων για την ανάδειξη αιρετού εκπροσώπου όλων των    υπηρετούντων ιατρών Ε.Σ.Υ. (μονίμων και επί θητεία) στο ΕΚΑΒ, για το Διοικητικό  Συμβούλιο του ΕΚΑΒ.
Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews