ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/9/15

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΑΒ Αθήνας 28/9/2015, Απάντηση στην δημοσίευση του EKAB NEWS με τον τίτλο «Σε οριακό σημείο το ΕΚΑΒ, χωρίς κοινή γραμμή οι εργαζόμενοι»


Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews
Δείτε στο ΕΚΑΒNews
ΑΠΟΨΕΙΣΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

4 σχόλια :

 1. Ευτυχώς " καθαρίσαμε" από τους επίορκους! Γελάει ολόκληρος ο πλανήτης μαζί μας! Όμως έχετε δίκιο, φταίνε οι άλλοι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άντε στο δ............ βρε γελοία και ανίκανα υποκείμενα (αναφέρομαι σε όλες τις διοικήσεις και στους συνδικαλιστές τα τελευταία 12-13 χρόνια) που έχετε το θράσος να παίζετε με τις ζωές των υπαλλήλων! Άντε και γ............. που θα καθορίζετε εσείς τις ζωές μας! Άντε μαζευτείτε όλοι μαζί (αριστεροί, δεξιοί, πασόκοι κλπ) και αυτοκτονήστε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εντάξει, στον νέο πρόεδρο θα δώσουμε πίστωση χρόνου αν και είμαστε σίγουροι ότι δε θα μας διαψεύσει καθότι είναι και αυτός "φυτευτός" όπως όλοι άλλωστε οι πρόεδροι των οργανισμών και όχι αιρετός1..............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μη ξεχάσω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους συναδέλφους που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό! Είμαι σίγουρος ότι επιλέχθηκαν βάσει των αδιαμφισβήτητων τυπικών τους προσώντων , τα οποία αξιολογήθηκαν από την επίλεκτη και αδιάφθορη επιστημονική επιτροπή του οργανισμού! Συνάδελφοι, και πάλι συγχαρητήρια, δεν έχω λόγια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews