ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/10/15

Θ. Καρυπίδης – Σ. Γιαννακίδης: Με 34 επικουρικούς γιατρούς στελεχώνονται τα νοσοκομεία της Δυτ. Μακεδονίας, Δημιουργείται κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ


Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Την πρόσληψη 34 επικουρικών γιατρών για την κάλυψη των αναγκών των νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας ενός μιας εβδομάδας ανακοίνωσαν ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης, στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου που  έδωσαν το πρωί της Δευτέρας για τα θέματα υγείας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Οι βασικοί άξονες ενημέρωσης αφορούν στις ακόλουθες εξελίξεις:
Τη διευθέτηση του ζητήματος λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας που συμπαρέσυρε και τα εργαστήρια του τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Την πρόσληψη 34 επικουρικών γιατρών για όλα τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας.
Τη διεκδίκηση για αναβάθμιση του πολυδύναμου ιατρείο Λευκώνα Πρεσπών, ως πρόταση του υγειονομικού χάρτη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και τη σύσταση περιφερειακού ιατρείου στις φυλακές Γρεβενών.
Την έναρξη λειτουργίας του μαγνητικού τομογράφου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, μετά την τελική έγκριση που αναμένεται από κλιμάκιο της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας.
Τη δημιουργία κέντρου επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ με βάση τη Δυτική Μακεδονία και την προμήθεια ασθενοφόρων.
Τα ζητήματα πρόνοιας μέσω της εξέλιξης του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας, αλλά και την ολοκλήρωση του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών.
Την επαναλειτουργία της Β/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής για την ανανέωση των αδειών οδήγησης για οδηγούς ηλικίας άνω των ογδόντα ετών, η οποία είχε να συνεδριάσει από το 2010.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews