ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/10/15

Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς απένειμε ο ΣΓ ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ στο Τομέα ΕΚΑΒ Καρπενησίου


Ο υπεύθυνος Τομέα ΕΚΑΒ Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης παραλαμβάνει το βραβείο 


Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Βραβεία Κοινωνικής Προσφοράς απένειμε ο Σύλλογος Γονέων ΑΜΕΑ. Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση  & ευγνωμοσύνη.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΑΜΕΑ) Π.Ε. Ευρυτανίας διοργάνωσε στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου στις 30/9 εκδήλωση απονομής βραβείων κοινωνικής προσφοράς, εκφράζοντας το δικό του «ευχαριστώ» προς όλους όσοι έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι για την ανάδειξη των προβλημάτων των ανθρώπων με αναπηρία, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, την εξεύρεση λύσεων που άπτονται της καθημερινότητας των ΑΜΕΑ.

Τα βραβεία (τιμητικές πλακέτες) απονεμήθηκαν ανά θεματική κατηγορία.

Κατηγορία: Βραβεία Ανθρωπιάς

Απονεμήθηκε στον υπεύθυνο του Τομέα ΕΚΑΒ Καρπενησίου διασώστη Ιωάννη Σβερώνη για την υποδειγματική διαχείριση περιστατικού (παιδί με αυτισμό, θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πατέρα του) μαζί με την Αστυνομία και το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου.

«Η διαχείριση ήταν υποδειγματική, με υπομονή, σεβασμό και ανθρωπιά. Ο σύλλογος τους ευχαριστεί δημόσια. Η ενδοοικογενειακή βία είναι ένα εν κρυπτώ έγκλημα» ανέφερε η πρόεδρος κα Μπάρκα.    


Δημοσιεύτηκε 10/10/2015

Πηγή: evrytanika.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews