ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/10/15

Βόλος, Ευρωπαϊκή Εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την Καρδιακή Ανακοπή


Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

ΕΚΑΒ: Ευρωπαϊκή Εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την Καρδιακή Ανακοπή

Οι Βολιώτες ενημερώθηκαν για την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση

Ενημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας ευαισθητοποίησης για την Καρδιακή Ανακοπή πραγματοποίησαν  σήμερα  στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου στον Βόλο τα μέλη του γραφείου εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Βόλου.


Αρκετοί ήταν πάντως οι Βολιώτες που έσπευσαν και ενημερώθηκαν για την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη με ειδικά εκπαιδευτικά προπλάσματα και Αυτόματους Εξωτερικούς Απινιδωτές.Έγιναν παράλληλα επιδείξεις αλλά και εξάσκηση στην τεχνική Απόφραξης Αεραγωγού από ξένο σώμα σε ενηλίκους, παιδιά και βρέφη.


ΕΚΑΒ: Ευρωπαϊκή Εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την Καρδιακή Ανακοπή

Βίντεο


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό, ενώ παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό από δραστηριότητες του ΕΚΑΒ. Στο χώρο βρίσκονταν και οχήματα του ΕΚΑΒ  στο πλαίσιο επίδειξης του εξοπλισμού και των μέσων που διαθέτουν, καθώς και των δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων που τα χαρακτηρίζουν.
Σπύρος Μπαξεβάνος

Πηγή: thessaliatv.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews